Wednesday, October 9, 2013

Wordless Wednesday! Restaurant Story..game ala-ala Cafe World,best! (◕‿◕✿)


Namie Beauty

23 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

game ke? huhu.

TelingaBulat said...

TB xminat men game ni..xphm hehehe actually xske game pn heheh

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Hihi ..mcm main dinner dash je sis ..rindu nya nak main game tu hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nana minat main games yer

YUS said...

K'yus penah main dulu game ni.. tapi habis restoran k'yus kena 'rombak' ngan anak-anak.. kui kui kui.. kesian!!! :P

Bestkan game ni.. skang dh malas nk mula blk dh.. haha...

adrianna syaz said...

Suka main game pizza frenzy..hehe..

Salam kenal..sya folo blog nanakimie..jika sudi,snggah ke blog sya :)

Lieya Von Jay said...

dh lama xmain game ni dulu masa mula2 bt fb salu main

Tentang Kita said...

saya pun minat gak main game nie...kdg2 lupa nak main smpai berkulat2 masakan

Sally Samsaiman said...

lama dah tak main game..busy...tp accept jugak la request yg berlambak kat FB tu :D

Falsya said...

kalau dulu layan laa..skang dh setia ngan "gula2"...hehe

ZaloraTeamMY said...

Salam daripada Zalora Malaysia,
Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI aah,game yui...sekarang dok layan game ni kat nset,heee:)

nanakimie said...

@TelingaBulat ikut minat memasing kan,hee..nana suka je main game ni.seronok hias2 restoran sendiri:)

nanakimie said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief minat jugak bila da datang mood nak main games,xda mood xdala kak:)

nanakimie said...

@YUS hehe...sabojela ye kak:)

nanakimie said...

@adrianna syaz da lama xmain pizza frenzy tu:)

salam kenal dari nana jgk....terima kasih sudi singgah sini,ok nanti nana terjah:)

nanakimie said...

@Lieya Von Jay dulu2 ada fb rajin jugak main cafe world...bila godek2 playstore kat nset nampak game ni terus instal:)

nanakimie said...

@Tentang Kita hehe..tula kadang lupa,abes berkulat kek semua:)

nanakimie said...

@Sally Samsaiman kalo busy memang xnyempat da nak main game kan sally:)

nanakimie said...

@Falsya candy crush tu ye? hee..xpenah main game tu:)

nanakimie said...

@ puteri kayangan : lain sikit dari diner dash kak,tapi diner dash pun best jugak kan:)

are_lin@yu said...

mcm mnrik ja game ni..nma apa

Affy Afiqah said...

Pernah main game ni kat fb dulu rasanya, masa ada fb laa, sekarang takde fb dah huhu