Tuesday, December 22, 2015

Syampu Terbaik Untuk Atasi Masalah Rambut Gugur Teruk Selepas Bersalin

Assalamualaikum semua...

Stress dengan rambut gugur ? Rambut gugur teruk selepas bersalin ? Dah cuba macam macam jenis syampu tapi tak berhasil ? Haaaa. Meh nak share dengan semua syampu terbaik untuk atasi masalah rambut gugur teruk selepas bersalin. Eh ! Bukan ibu ibu je. ayah ayah. anak anak. akak akak. adik adik. abang abang yang ada masalah rambut gugur pun boleh guna. Seisi keluarga boleh guna tau :D

PAPAYA PERFECT HAIR / P P H 
Shampoo & Conditioner 2 in1
Formula 2in1 syampu dan perapi paling sempurna untuk rambut dan kulit kepala sihat bebas kimia. Kombinasi ekstrak buah betik, ektraks bunga raya dan lavendar oil dipilih bagi memberi kesan yang optimum dalam penjagaan rambut. Tiada campuran pewarna tiruan.


Baru 6 bulan kat pasaran, lebih 10 ribu unit terjual :)


Feedback dan testimoni pengguna Papaya Perfect Hair. Kat bawah ni antara feedback ibu ibu selepas bersalin. Nak tengok feedback pengguna yang lain boleh klik sini. Istimewanya lagi Papaya Perfect Hair mempunyai pelbagai manfaat. Untuk membantu merawat pelbagai masalah berkaitan rambut. Selain rambut gugur, Papaya Perfect Hair juga membantu merawat masalah rambut jarang, rambut kering, rambut gatal, kelemumur, rambut beruban, rambut berkutu dan sebagainya.

The Best syampoo ever !! Rambut gugur kurang ! Wangi !
7 tahun berperang dengan rambut gugur ! 5 bulan pakai Papaya Perfect Hair, tiada lagi masalah rambut gugur ! Rambut makin lembut, hitam berkilat !
Teruja ! Baru 2 kali guna, 80% hilang masalah rambut gugur !
Papaya Perfect Hair sesuai untuk ibu ibu yang mengalami keguguran rambut yang teruk selepas bersalin
Sebulan guna Papaya Perfect Hair, anak rambut banyak tumbuh ! rambut makin hitam ! tak berminyak !
macam macam cara dah buat. siap p saloon tapi tak juga berhasil. Alhamdulillah pakai Papaya Perfect Hair, sebotol tak habis lagi tapi dah nampak hasil kerja dia :D


Papaya Perfect Hair sangat menjimatkan ! tahan 2-3 bulan :D


Harga 1 botol : RM50 (tidak termasuk postage)


Sebarang pertanyaan atau order boleh hubungi :-
Page Facebook : Namie Beauty

SMS/Whatsapp/Telegram : 013-5914674
Namie Beauty

Monday, December 21, 2015

Voucher FREE RM100 ZALORA

assalamualaikum semua..


Baru ni terima satu email dari pihak ZALORA. Alhamdulillah :D Rezeki hujung tahun 2015. Dapat voucher FREE RM100. Terima kasih ZALORA ! Kalau dua tahun lepas pilih baju untuk diri sendiri. Tahun ni pilih untuk encik suami sekali. Baju free dari ZALORA :)

Warna biru ni cik abam yang pilih. Baru sedondon katanya. Kalau tak memang mata ni melekat kat warna merah dah. Jubah merah kemeja merah. Haaaa..tapi sayangnya kemeja merah yang kami berkenan tu tak boleh guna voucher. So terus order kemeja lain warna biru dan jubah biru. Tak sangka bila da sampai memang cantik sangat warna nya ! Kemeja pun smart :D

Okay jom tengok jubah dan kemeja kami pilih. Total RM99 sahaja. Jimat duet. Tak yah bayar apa apa. Sukeeeee :)






 
warna real lebih gelap. sangat sangat puas hati :D



Nak baca pengalaman saya shopping free di ZALORA sebelum ni ? Boleh klik link dibawah :-



Sekian, Jumpa lagi next entry :D
Namie Beauty