Friday, October 31, 2014

:: CPUV ke 53-56 2014 :: T-shirt I AM ::

assalamualaikum semua...

salam Jumaat 7 Muharam 1436H! alhamdulillah...terima cpuv baru dari pihak2 pengiklan dibawah
MGIA Parent Campaign
Win a 3 Days 2 Night Trip..
Transitions Optical

thank you Nuffnang! advertisers & visitors :)

..................................................................................................



Tshirt I Am hadiah dari giveaway blogger kisah emas putih. terima kasih juga penganjur & sponsor :) yang belum join giveaway terkini Emas Putih jom join sekarang!

Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih

 

Tips mudah jimat minyak kereta!
I'm a COFFEE LOVER!Cucur bawang Kopi O
Design terbaru Volkswagen! Apa komen anda?
Nak internet laju?? Jom tukar ke Celcom First One Plan!
Gosip artis : Haish...apa yang Izzue Islam dan Yana dah buat ni?
Ermmmm..Honeymoon kat Japan or Singapore pun best jugak kan;p
Volkswagen Golf R! Nak menang kereta VW sebijik? Hit the track NOW!
Nanges tengok abang ni dapat dua puloh ribu!:')

Wednesday, October 29, 2014

Kat mana nak cari alatan home gym yang murah?

assalamualaikum semua...

entry yang da lama terperam dalam draft. bulan Jun haritu lagi beli. tolong order dan beli online untuk abang saya. Multipurpose Workout Bench dan Dumbbell. servis memang terbukti cepat! sehari barang da sampai depan pintu rumah.

saya pilih Gdex sebab cas postage FREE :) kalau Poslaju untuk berat 15kg (workout bench) cas pos RM100. 18kg (dumbbell) RM500. so baik kita ambil yang FREE postage kan. btw tahu pasal alatan home gym ni dari blog Fatin Liyana. tak dapat nak share link entrynya sebab kakpaten da remove certain entry dalam blog.

http://cdn.nile.com.my/images/10086/iugw81.jpg


si7249 High Quality Multipurpose Workout Bench/ Gym Chair [ Fully-installed ]
 RM199.00

http://cdn.nile.com.my/images/6793/f.jpg 
 SIHL9712 Quality 15kg Cover Plating Dumbbell (1 pair) with Box
 RM155.00

 jom tengok demo untuk guna dua alat ni di bawah. credit gambar to Nile.com.my. cik abam Kimie pon beli jugak workout bench ni.sama2 nak berworkout dirumah :)
 




ok kat mana nak cari alatan home gym yang murah-murah ni? semestinya di Nile.com.my :) alatan yoga, workout accesories, swimming semua ada di Nile.com.my. mudah bukan? klik2 dihujung jari, alat gym sampai. jimat duit tak perlu pergi gym. tiap2 hari workout kat rumah je ^^




.............................................................................


 yoga ball ni pun menarik! ada yang tengah mencari? cepat terjah Nile.com.my sekarang!
Tips mudah jimat minyak kereta!
I'm a COFFEE LOVER!Cucur bawang Kopi O
Design terbaru Volkswagen! Apa komen anda?
Nak internet laju?? Jom tukar ke Celcom First One Plan!
Gosip artis : Haish...apa yang Izzue Islam dan Yana dah buat ni?
Ermmmm..Honeymoon kat Japan or Singapore pun best jugak kan;p
Volkswagen Golf R! Nak menang kereta VW sebijik? Hit the track NOW!
Nanges tengok abang ni dapat dua puloh ribu!:')