Friday, October 17, 2014

WhoHAA!! Daftar percuma! ::: CPUV ke-51 & 52 2014

assalamualaikum semua...

salam Jumaat 22 Zulhijah 1435! WhoHAA!! Daftar percuma :)
 
jom pakat ramai2 daftar. memang tak rugi pun kalau daftar! sebab apa???
tak perlu modal/duit untuk DAFTAR
sangat mudah ( hanya perlu DAFTAR & JAWAB SURVEY)
soalan SURVEY pun sangat2 senang
setiap kali jawab SURVEY dapat free points (mudah bukan?)
bila dah cukup points boleh REDEEM free gifts
haa..tak percaya? meh klik sini


>>>>> FREE SIGN UP AS A MEMBER NOW! <<<<<

.........................................................................................................

alhamdulillah...pagi ni cek acc Nuffnang ada dua CPUV baru dari Musee Platinum Tokyo..belum berkesempatan lagi tengok iklan ni. kalau kawan2 ada nampak jemput klik2 ya :)


terima kasih Nuffnang! Musee Platinum & semua!!

Tips mudah jimat minyak kereta!
I'm a COFFEE LOVER!Cucur bawang Kopi O
Design terbaru Volkswagen! Apa komen anda?
Nak internet laju?? Jom tukar ke Celcom First One Plan!
Gosip artis : Haish...apa yang Izzue Islam dan Yana dah buat ni?
Ermmmm..Honeymoon kat Japan or Singapore pun best jugak kan;p
Volkswagen Golf R! Nak menang kereta VW sebijik? Hit the track NOW!
Nanges tengok abang ni dapat dua puloh ribu!:')

Wednesday, October 15, 2014