Sunday, March 23, 2014

Hijab dengan fesyen terkini

assalamualaikum....

bicara tentang hijab sudah pasti ianya cukup sinonim dengan wanita. kalau dilihat ketika ini ramai wanita diluar sana menggayakan hijab dengan fesyen terkini dan dengan cara mereka yang tersendiri. pelbagai gaya! pelbagai style! ada juga yang berani dan bijak bermain dengan warna ditambah pula dengan aksesori yang menarik untuk digayakan. ya! diingatkan tidak salah untuk berfesyen janji ianya mengikut syarak.

 
 credit here

lihat saja penampilan pengacara2 SIS TV9 ini menggayakan hijab mereka. Diana Amir, Heliza Helmi & Nuremy Ramli. penuh warna warni dan tampak lebih ceria bukan?^^ yang pasti ianya tetap digayakan dengan sopan dan tidak menjolok mata.


pilihan hanya ditangan kita. dan...didunia yang serba moden ini segalanya hanya dihujung jari. terlalu banyak online shop yang menjual hijab dengan pelbagai design & warna2 yang menarik. ada yang bercorak dan material kain juga berbeza-beza. ZALORA...salah satunya online shop terkenal di Malaysia turut sama menjual hijab seperti tudung-tudung & shawl-shawl buat gadis2 dan wanita2 diluar sana. istimewanya harga yang ditawarkan cukup berpatutan dengan promosi yang menarik hampir setiap hari. haaa....tunggu apa lagi kawan2! jom serbu website www.zalora.com.my untuk melihat koleksi fesyen hijab2 terkini yang ada disana <3
 
Hijab HimahraTihani Polkadot Print Shawl
Judaisaa Chiffon Tudung Hajar Umaiyaa Reversible Cotton Shawl
Namie Beauty

14 comments:

Mia Kassim said...

Selamat berhujung minggu :D

sYiRa LoKMaN said...

pilih yang labuh and manis

Lieya Von Jay said...

subhanallah.. indah nya ciptaan Allah.. trend tudung skrg mcm2 smpai tak terkejaq

Umi Nazrah said...

salam singgah. kagum sangat depa ni dressing. belit pusing shawl. oh ku tak pandai -_-

Eza Boom Boom said...

Eza tau guna tudung bawal je.. heee. cantik2 retis pakai tudung, sweet je.

Pha Is said...

nk bergaya dengan hijab boleh, tapi jangan sampai berlebih-lebihan.. :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nana..K.atie tak reti nak pakai tudung pusing2 camni..hehehe

nana kimie said...

hee..tq sis sudi singgah blog nana:-)

nana kimie said...

yup! betul tu syira^^

nana kimie said...

haish...tula kak..nana jugak yg ketinggalan..tp suka sgt tgk style shawl mcm heliza helmi kai..labuh n sweet je tgk :-)

nana kimie said...

w'salam..tq sis sudi singgah^^ haa setuju sangat tu.mmg kagum!n nana sendiri pn xpandai nak pusing belit mcm tu.cantikje tgknya kan.yg pntg ttp dada:-)

nana kimie said...

yeay!kta geng eza :-) tetap setia dgn tdg bawal!hihi

nana kimie said...

agreed!hijab simple2 pn tetap nampak cantik kan....^^

nana kimie said...

w'salam..hee..nana pn xpandai jgk kak atie..kai tdg bawal je slalu..xpun tdg bibik tu :-)