Thursday, May 8, 2014

Kat mana nak cari blouse,dress,kasut,handbag murah-murah dan cantik-cantik?

assalamualaikum...

haaa....rasanya ramai dah tau website Nile.com.my ni. memang superb murah & cantik2! bukan blouse dress je yang ada. buku2, novel2, aksesori gym, barang2 baby & macam2 lagi. semuanya ada! hanya dalam satu website sahaja. menarik bukan? dan yang pasti gerenti MURAH!




memula tau pasal website ni dari blogger famous amous Fatin Liyana. masa tu just tengok2 je apa ada. then baru2 ni tengok pulak entry dari sis NurulBadiah Lai. terus terberkenan nak beli something di Nile.com.my :)

dari blouse dress kasut handbag semua saya da tengok. last2 decide nak beli handbag dulu. so inilah dia handbag yang menjadi pilihan^^

http://www.nile.com.my/product_info.php?products_id=6694
 Large Capacity Woman Must Have Handbag

sebenarnya bukan jenis pakai handbag pun. lebih selesa keluar tanpa handbag disisi. tak tau la kenapa nampak menarik je handbag ni. terus snap gambar handbag besar2 & tanya cik abam ok tak? cantik tak. bila cik abam pun suka. jadi excited nak order cepat2 takut out of stock. yang terkejut tu cik abam siap tanya berapa & nanti dia bank-in...haish..love u sooo muchhhhh2 la sayang!

tQ for this cute bag:)

  handbag ni sampai masa saya dikampung. otw nak pergi kenduri kawen, my sis call bagitau ada dapat hadiah handbag ke? haish, tau2 je adik dia ni suka join giveaway. takla kakak sayang. takda rezeki lagi nak dapat hadiah giveaway handbag. order je ritu^^


 boleh kata servis dari Nile.com.my pun terbaik! packaging dia pun ok. banyak balutan jugakla untuk handbag ni. jangan risau if ada yang tak puas hati ke or rosak ke boleh tukar. dalam masa 7 hari sahaja. untuk delivery ada pilihan nak guna GDEX/poslaju. sebabkan kos penghantaran GDEX lebih murah saya guna GDEX je. jimat sikit. RM6.60 untuk servis penghantaran ke rumah saya. kalau poslaju RM8.++ btw ada jugak COD servis tapi hanya di sekitar KL & PJ sahaja.

papepun sangat2 in love dengan handbag ni. mula2 ingatkan besar. tapi bila da sampai sedang2 je. takdala besar sangat. sebab duk bayang LARGE CAPACITY WOMAN MUST HAVE HANDBAG. da macam bag nak buh barang2 baby pulak kang. dan kesimpulannya saya memang sangat2 puas hati dengan handbag ni. warna dia pun cantik. suka:)

so buat kawan2 yang tak kisah dengan brand2 ni silalah menjamu mata dan paling penting jangan lupa sediakan duit poket anda untuk shopping di Nile.com.my. gerenti puas hati! sebab boleh shopping banyak2,murah2,cantik2!

Namie Beauty

18 comments:

Nurzakiah Hanum said...

saya pun suka shopping kat nile

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni, thanks for sharing dear...

shahida rahim said...

xpernah shop dekat nile tp ada juga tinjau2 memang murah dekat situ

Detective Fiqa said...

comelnyaaa beg tuu :D

Sis Anna said...

Orang kata G-Dex lg terjamin brg yg di pos. Ntah lah. Btw beg tu cantik sgt. XD

Affy Afiqah said...

so far ika tak pernah lagi nana shopping online dgn Nile ni...

cahaya mata said...

untungnye dia... alala.. nk satu! haha

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Salam Perkenalan.
Jom join GA saya :)
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/happy-hour-giveaway_5.html

RDZ Z said...

menarik. thanks nana..

Abu Zaini said...

Juzt for women yeah hehehe

AnneRaini said...

akak dah go through website tu tp belum terjebak lagilah.. cuma suke tgk2 brg kat situ.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Blouse murah tapi berkualiti & cantik.
http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/nak-cantik-menarik-ke-office-etc.html

Zie Aura Zie said...

Ada buat dropship tak...

Zie Aura Zie said...

Ada buat dropship tak

Sepatu Flat Wanita said...

Koleksinya Cantik-cantik Semua, dan Informasi Sangat lengkap, Bagus Sekali

salam
www.distributorsepatumurah.com
+6285.64.9937.987 (M3)

Vina Andy said...

Thx 4 sharing.. Ble tngo jg koleksi handbag cntik dsini...
http://cutemom24.blogspot.com/2015/01/beg-tangan-handbag-murah-terkini-2015.html

Muhammad Nizam said...

Awesome....

www.bahejabella.blogspot.com

Mialia Amelia said...

mmg cantik2 dan murah brg2 kt situ. msa tu ada jumpe sweater n handbag kucing yg mmg cute sgt, xtau la masih available lgi ke x