Friday, July 4, 2014

JUBAH DAN DRESS RAYA 2014! Pelbagai design terkini! Cantik & Eksklusif!

assalamualaikum....
kalau sebelum ni saya ada kongsi antara koleksi terkini Baju Kurung Raya 2014..kali ni jom tengok Jubah & Dress Raya 2014 pulak :)

..............................................................
::: JUBAH :::

jubah-jubah dengan pelbagai design terkini..lebih selesa, tidak jarang & sejuk bila dipakai.. buat mummies2 yang ingin bergaya dengan jubah dipagi raya..jangan risau...ada jugak jubah nursing exclusive for beautiful breastfeeding moms! jubah sedondon ibu dan anak pun ada ^^




JUBAH FURSAN DYANA SULAM NURSING


JUBAH FURSAN SALIFAH II


 JUBAH CHIFFON PLAIN

 

 JUBAH NASIHAH


 JUBAH FURSAN SALIFAH


JUBAH FURSAN SYAFINA


JUBAH FURSAN AFIFAH


JUBAH FURSAN SRI AINA


JUBAH FURSAN SRI NOOR

 

JUBAH CHIFFON SEQUIN

 

JUBAH FURSAN D'YANA

 

JUBAH NURSING SWEET MAYA


JUBAH LILIA NURSING

 

JUBAH NURSING AYRA II



 

JUBAH NURSING AMANI

....................................................................
::: DRESS :::

 memang rambang mata dibuatnya tengok dress-dress kat bawah ni. semuanya cantik-cantik! simple & eksklusif! bride-to-be sekalian pun boleh intai-intai dress dibawah ni untuk digayakan pada majlis akad nikah, bersanding, majlis bertandang, majlis keraian dan sebagainya! pilihan warnanya pun sangat menarik!<3

 

 DRESS LISA

 

 DRESS PRINCESS DYANA II

 

 DRESS PRINCESS DYANA III


DRESS ELLYSHA

 

NABILA DRESS


AQUILLA DRESS




 

LUNA TUTU DRESS


LUNA DRESS

 

MELLY DRESS


  

DARLENE DRESS

 


 SALIMA DRESS


NAOMI DRESS


 LOVE DRESS

 

AUREL DRESS


DRESS FLORA


DILA DRESS


ALMIRA DRESS

dan banyak lagi! pelbagai pilihan untuk digayakan dipagi raya mahupun majlis perkahwinan! peplum, kaftan, kurung modern, kurung modern sedondon ibu dan anak, dress sedondon ibu dan anak! blouse, telekung dan baju melayu sedondon ayah & anak pun ada. jemput singgah Namie Eshoppe ye :) 


nak borong jubah, borong baju kurung moden, borong dress pun boleh. minimum 10 helai. yang menariknya boleh campur design,warna dan saiz pilihan anda. harga borong murah!


sebarang pertanyaan dan order boleh berhubung terus melalui :-


Page Facebook : Namie Eshoppe

SMS/Whatsapp/Telegram : 013-5914674
Email : nana.kimie@yahoo.com

Terima Kasih~
Namie Beauty

10 comments:

Ismi Ana said...

Cantik2 jubah dia kan.. Adudu..sukenye!

Nur Farahuda said...

peh cantik - cantik dia punya baju. "terpikat" kejap, hehe =D

Montana said...

baju dengan orang yg pakai tu sekali lawa

Sya Mimie said...

Asslmkm nana.. Cantik2 baju tu.. :)

Mia Liana said...

wahhh.. cantik2 belaka...

p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

Khalid Kyle said...

Nice sharing. Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)

Montana said...

Blogwalking..datang dari Blog Mia..Senarai Blog saya number 80 dari bloglist yg dipostkan oleh MIa...selamat menyambut Ramadhan ;-) lawanyaa model tuuu huhhuh

nora liza said...

Nice

NORA MUSTIKA said...

macam mane nak order?

NORA MUSTIKA said...

macam mane nak order?