Wednesday, April 8, 2015

DRESS DAN JUBAH RAYA 2015 - 2016 ! Pelbagai design terkini! Murah Cantik & Eksklusif !

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....

jom cuci-cuci mata sat tengok koleksi Dress dan Jubah Raya 2015 - 2016. tak perlu susah-susah pergi kedai atau butik. sambil online pun boleh intai-intai koleksi Dress dan Jubah yang ada depan mata kan. pilih saja design dan warna yang memikat hati :) 

koleksi Dress dan Jubah dibawah ini bukan hanya sesuai dipakai pada hari raya puasa, hari raya haji mahupun majlis makan malam, malah ianya juga sesuai digayakan semasa majlis pertunangan, majlis akad nikah, majlis bertandang dan sebagainya! dress untuk bridemaids sedondon pun adaaaaa


pelbagai pilihan warna dan size degan design-design yang terkini lagi eksklusif. yang lebih menarik Dress dan Jubah sedondon ibu dan anak pun ada! pilih jeeeee...


yang nursing friendly pun ada! so mommies2 da tak perlu risau nak bergaya. bukan sedondon ibu anak je, nak 1 set sedondon dengan baju melayu ayah pun ada. best kan! baru la sedondon satu keluarga di hari raya :)


okay jom scroll satu-satu gambar dibawah...



>>>koleksi Dress dan Jubah Raya 2015 - 2016 akan diupdate dari semasa ke semasa<<<



CLASSIC LACE CREPE JUBAH CLASSIC


MODEST DENIM JUBAH MARIA


TRENDY STRIPE JUBAH MR.PILOT


STYLISH LACE JUBAH SURI


TRENDY COLOUR JUBAH SUCI




JUBAH DINDA


STYLISH LACE JUBAH ARABELLA





ELEGANT EMBROIDERY LACE JUBAH MADISON





Dokoh Patch Plain Jubah Lydia





JUBAH HAJEA







JUBAH PUTRI



JUBAH NIRMALA


JUBAH DEWI


EXCLUSIVE LACE JUBAH SERI


EXCLUSIVE LACE JUBAH CAHYA


CLASSY EMBROIDERY JUBAH PUTRI


JUBAH ZARADENIM


ELEGANT PRINCESS CUT NURSING JUBAH ZETA


MODERN COLOUR JUBAH AMELIA


STYLISH HIDDEN ZIP JUBAH EJA


SATIN BF JUBAH ELSA



ELEGANT COLOUR JUBAH QASEH


MODERN JOINT COLOUR JUBAH RIANA


STYLISH ZIPPER JUBAH VERA


STYLISH LACE SATIN JUBAH CHENTA


FLOWY SIDE POCKET JUBAH EZZA


MODEST STRIPY JUBAH GEENA


SIMPLY CASUAL JUBAH DEERA


ELEGANT TWO TONE NURSING JUBAH WILMA


PRINCESS CUT LACE JUBAH CELINE


BLOSSOM FLORA BF JUBAH CHERYL


STYLISH BUTTON JUBAH HAYA


JUBAH ABBEY 


JUBAH SOFIA


VIONA JUBAH


JUBAH TINA


ELEGANT LACE NURSING JUBAH AMBER


SWEET COLOUR BF JUBAH ANNA


TRENDY COLOUR BLOCK JUBAH


FLORAL BF JUBAH KORY


MODERN BF TRIANGLE JUBAH LUNA


TRENDY ZIP JUBAH DANIA


LACE SATIN BF JUBAH SANDRA


STYLISH DESIGN JUBAH DALISA


EXCLUSIVE LACE JUBAH ARIANA


QUALITY SATIN JOINT COLOUR JUBAH LAVENA


JUBAH ROSSA


ELEGANT LACE JUBAH


CLASSIC DWI COLOUR BF JUBAH AMANDA


MODERN SEQUINS JUBAH TIARA


sebarang pertanyaan dan order boleh berhubung terus melalui :-

Page Facebook : Namie Eshoppe

SMS/Whatsapp/Telegram : 013-5914674
Email : nana.kimie@yahoo.com

Terima Kasih~


Namie Beauty

7 comments:

ejulz said...

cantik2.. berapa harga?

ejulz said...

Pohon maklum kepada ejulz kalau sudi jadi sponsor segmen. tq "Mencari Sponsor Segmen"


Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam nana...semuanya cantik2 !!Blh la mulai cari baju raya skrg...

Ismi Ana said...

Cantik! :)

ejulz said...

cantik2.. :)

ejulz said...

Jemput singgah sini k. tq "Hati Perempuan"

Jemput Join ek.. :) "SEGMEN : Ucapan Hari Lahir Buat 'Si Lala' Pada 13 Mei"

chicken_floss said...

Cantik2nya jubah kt sini..awak jual ke nana..nana btw akk ingt awak sbb dp awak mcm cartoon yg akk draw dulu..betul ke?hihihi