Tuesday, February 7, 2012

SP (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...


tetiba teringat zaman matrix dulu-dulu. haa..SP tu kalau versi boboi maharaja lawak mega. long pom nya Sungai Petani. tot fom SP :)

SP ni lah antara tempat kenangan nana dan en.kimie. dulu kitorang sama-sama study kat penang. memula mesej-mesej, kenal-kenal and sampai lah dilamar en.kimie. haa..orang suh ngaji dia bercinta pulak kan:) adeh, nak buat macam mana. huhu. normal la kan tiap orang ada rasa suka sama suka.  tak gitu? tapi even satu kuliah kitorang tak pernah tegur. hanya dengan sms je la nak tegur pun ^-^


 Central Square, Sungai Petani !credit to google!


ceta pasal SP. time outing je memang ramai la bebudak neh pergi SP. even SP tu dekat kedah, tapi tak jauh mana pun dengan matrix kitorang. beli barang apa semua kat mall Central Square tu. ada jugak bebudak neh pergi pulau. pergi Queensbay. besar sangat mall dia. merasa jugak lah naek feri kalau nak ke sana.


Queensbay Mall, Penang !credit to google!


memang dua mall neh jela nana selalu pergi dengan en.kimie. satu lagi jusco bukit mertajam. tapi yang banyak kenangan nya dekat SP la:) masa memula jumpa. dia keluar dengan member dia. nana keluar dengan member nana. dapat jumpa jap je dekat kfc. kat SP neh jugak la en.kimie beli cincin couple and bantal buchuk untuk nana.

bila kenang-kenang balek. rasa tak puas lagi duduk penang. seronok bila dapat jalan-jalan negeri orang. sempat jugak nana jalan-jalan kat Kedah and Perlis. ada pergi umah member dekat Kulim. ada tidur umah roomate dekat Pokok Sena. ada tidur umah makcik member nana dekat Perlis. tapi dalam banyak-banyak tempat yang nana teringin sangat nak pergi belah utara nuh. Langkawi! dah cakap kat en.kimie tak kira pape pun jadi. nana nak jugak p sana ^-^


cian dia ikut je mana nana nak pergi tau. lovEandmisHimSoMuch!


Namie Beauty

8 comments:

baby said...

whoa..untonglaaa..hhee..well..nona kt melakaa jeppp..hehe..pusing2 bndr nih je..hehee..

hurrmm..btw.., nk tgk piic nana ngn incikk teman..bile dpt kulihat yupp siss..??hekhehee..malu2 yerr???

ape pung.., gdluck n semogaa bahaagiia yerr sis..amiin..doakan kereta nona siap dibaiki dan selamat yerr..ade probs hari tuhh..haiisshh..hohohh

nanakimie said...

melaka pn best apa,byk je shopim complex kan...taon lepas nana oliday kat melaka sonok je,tp xpuas jalan sebab hujan je time tu...huhu

hehe...bila2 pun boleh:) ada je kat footer bawah blog nana neh...tp kecik je lah...besaq2 t femes pulak ^-^

thanks dear....amin....mudah-mudahan.....tu la baru je baca entry tu,mujur korang semua selamat..huhu...moga cpat smbuh ye kete nona...

baby said...

best jugk..tp..nona da salau gk oliday bndr melakaa..sedara kt melaka jep..hheee..study pun tmpt yg sme...hehee....nk pi tmpt len plaakk...ermm...haaa...pic kt footer tuh pnah nmpk.dh lmerr kn sis letak...tp...tk penah nmpk jelas cm sis letak kt entryy tuhh..hehe...

ape pun..thnx..ye..smg sembuh dgn elok dan selamat la lepas nihh..my car..atoyaaaiii

nanakimie said...

owh,kalo sis pn boring mcm tu..he..nona p la jln penang pulak,best!

hehe..aah,lma da ^-^

tgu ye...t sis letak gmbar terbaru khas utk nona:)

Tihara said...

waw kenangan manis bersama sweetheart gitu :)

nanakimie said...

haish...hehe....^-^

fieda said...

wow...kak fieda tak pernah sampai lagi kt SP ni..

nanakimie said...

nana pn sbb study kt sana dlu,kalo x xde nk terjahnya,hehe...