Monday, March 12, 2012




Namie Beauty

18 comments:

aimaniman said...

salam kenal dan dofollow sini

yuppp ingat Allah sentiasa, hati senang, kerja dipermudah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

btol tu nana..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

the strenght quote!! trust in ALLAH for everything!

IntaNBerliaN said...

betoi tu nana.. akak mmg setuju sgt2 :-)

yap, akak dah dpt detail nana :-)

Zie said...

salam singgah...

nana naper bila nan komen kat blog akak komen nana tak dipublish yer.. im sorry akak pun tak tau apa masalahnya... akak dapat baca kat email jer...

masa komen tu nana nampak tak dia publish kat blog akak? coz blog akak kalau org koment terus pamer jer..

sorry dear apapun akak hargai nana sudi datang.. so tak dapat nak balas komen nana kat blog akak tu.. huk huk

Tihara said...

bagus sgt quotes ni..bagus sharing2 macam ni selalu..leh jadim reminder..thanks :)

AnneRaini said...

most certainly right.

tiefazatie said...

btol2...tq 4 sharing dear..

fieda said...

sokong sgt kata2 tu..

sian nana..kalau nana komen kt blog yg yerus pamer mcm blog nana ni..mmg komen nana tak nmpk la..sbb terus jadi spam..tp kalau blog tu komen kena moderated dulu mcm blog kak fieda bila kak fieda pilih not spam jadi blh nmpk la komen nana...sian nana..takder penyelesaian ker...tak kan sampai sudah komen nana masuk spam jer..

nanakimie said...

@aimaniman salam kenal dari nana jugak sis^-^

betul tu,semoga semua urusan kita dipermudahkaNya :)

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI iye dear:)

nanakimie said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION yup!apa pun,Allah sentiasa merancang yg terbaik utk kita:)

nanakimie said...

@IntaNBerliaN nana pun setuju sangat2..bukan semua yg kita nak and buat senang..kalau kena buat dcision nana rasa serabut sangat kepala,huhu..bila kita berdoa pada Allah...hati rasa tenang...mcm baru2 neh nana ada problem dgn tajuk tesis nana,tension pun ada..tapi nana selalu anggap tu semua tu ujian utk nana,and alhamdulillah...urusan nana dipermudahkanNya...

nanakimie said...

@Zie nana pun xtau la sis,sekarang ni pun dah jarang sangat nana blogwalking, dah tau kalau nana blogwalking and tinggalkan komen pun mesti masuk spam,huhu..kena jadi silent reader je lepas ni..eh,xpa sis...nana komen tu just utk sis baca je:)

dia publish,tp bila nana nengok balik..dah xda...huhu...

nanakimie said...

@Tihara most welcome sis:) nana cari quote neh untuk peringatan diri nana jugak..^-^

nanakimie said...

@AnneRaini hee....betul betul betul:)

nanakimie said...

@tiefazatie iye,most welcome dear ^-^

nanakimie said...

@fieda tula,nana da xtau da nak buat apa...nak delete blog ni sayang,huhu...nampaknya kena jadi silent reader je la,kalau org tu ada shoutbox boleh la hai hai kat situ,