Sunday, April 29, 2012

Lunch at A&W (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...



set Golden Aroma Chicken & Double Deluxe Burger




Root Beer Float Single Scoop Ice Cream

Namie Beauty

14 comments:

lieynanilaz said...

saya memang suka air float A&W ni..

Si Matatajam said...

Terlioq tgk float tuh... Kat lgkw tak dak a&w

NOOR FATIN said...

jarang makan kat a&w. agak mahal. huk2 air je la yg sedapp.hehehe

Falsya said...

edapnyeeeee anw...lama xmakan..

Munnafendy said...

hadei 25 tahun hidup tak pnh masuk A&W...hahahahaha

Mama Kembar 3 said...

dah lama kat makan kat a&w, mama suka makan waffle with aiskrim kat situ, yummy!

nanakimie said...

@lieynanilaz nana pun suke air die je:)

nanakimie said...

@Si Matatajam huhu,xpe..nana lg sadis xpenah p langkawi..teringin sangat nk p sana:)

nanakimie said...

@NOOR FATIN oo,eh? nana xperasan pulak harga die,hee..1st time mkn kat situ:)

nanakimie said...

@Falsya jom jom p anw sis:)

nanakimie said...

@Munnafendy hee...kalo x sama je dgn nana,nana pun 1 st time ritu mkn kat situ:)

nanakimie said...

@Mama Kembar 3 oo,nana nmpk ada uncle tu oder,nmpk menarik je,heee..nak oder tp da bayar apa semua:)

IntaNBerliaN said...

bestnya root beer float.. dh lama akak xminum..

::CIK LYNN:: said...

sedapnya...dh lama cadang nk p tp xp pn...hehe