Saturday, October 20, 2012

jumpa Dato' Siti Nurhaliza @Halfest 2012

assalamualaikum semua....

maaf ye. kalau ada yang perasan nana publish semula dua tiga entry sebelum ni. gara-gara terdelete. mujur dapat selamatkan. ada satu entry tu je nana terpaksa type semula.

oke berbalik pada tajuk entry, hari sebelum nana nengok ceta Aku Terima Nikahnya. nana ajak en.kimie p ekspo halal kat pwtc. xpenah p ekspo gini.

sampaikan bila kami da puas pusing-pusing dalam tu sekali kena tegur dengan pak guard tanya mana kitorang punya sticker pelawat. adeh. memasing blur. upenye kena register dulu baru boleh masuk ^-^


kebetulan hari yang nana p tu ada dato' siti datang. 1st time nengok dia live. 


nana suruh en.kimie snapkan. nak snap sendiri xcukup tinggi







kengkonon gambar dengan dato' siti la ni



man belon pun ada dok nyanyi lagu anak kampung dengan budak2



ada jugak upin ipin datang. tapi nana xsempat nak snap upin ipin da nak balek

Namie Beauty

8 comments:

Mieya Atiera said...

bestnya. walaupun tak dpt snap gmbr bersama. Janji dapat tengok ftf pon dah okey kan ? Jeles

Tihara said...

as salam

best, akak suke dia..selalu doa moga dia bertudung litup satu hari nanti sebab pengaruh dia kuat.. :)

Siti Asiah said...

Sonoknye dpt tgk live Dato Siti...;)

::CIK LYNN:: said...

amboi...seronoknya nana bleh tgk dkt2 :)

nanakimie said...

@Mieya Atiera huhu...tula akhirnya dapat jugak jumpa dia live^-^

nanakimie said...

@Tihara nana pun suke,heee....aah,hope sangat dia bertudung litup satu hari nanti..insyaAllah...

nanakimie said...

@Siti Asiah hehe......sonok sampai rasa nak snap gambar dia je^-^

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: tula,ras macam xpercaya pun ada,tu belum dapat gambar bersama lagi^-^