Monday, October 15, 2012

lunch @Times Square & minum petang @Ice Room Bangi

assalamualaikum semua....

minggu lepas nana ke Times Square. window shoping je. nengok orang maen roller coaster. dalam hati teringin jugak nak maen. tapi takut.
 
kalau bab makan memang laju je nana ajak en.kimie. 

nengok sempat lagi ambek gambar. yang kat atas ni untuk nana

and yang ni en.kimie punya



 sebelum makan kena senyum dulu tau ^-^

  
tak lama pun dok kat ts. dalam 3 lebih camtu kitorang da kua. parking keta kat bts sebab en.kimie malas nak bersesak. masa kat bts nampak tutti fruitti. en.kimie dan dan tu la nak makan aiskrim. last-last kitorang p ice room je


 tema maroon. kebetulan sama pulak dengan makcik neh

otw p sana member nana mesej ajak jumpa. nana pun terus call dia cakap jumpa kat ice room. memang da lama tak jumpa. da nak balek tu nana suruh en.kimie snap gambar kitorang. nak tak nak kena jugakla dia layan even ada orang lalu lalang ^-^


Namie Beauty

21 comments:

Saya Disini said...

wah..sedpnye teringin sy

unsecretostory said...

Nyumm , sperb delicious . Kecur tengok :D

Tihara said...

as salam,

muka seiras, sama2 cute :)

dya bunga said...

sedapnya dya tgk mknn tu

♥ Cik Zack ♥ said...

hehehe mne stu nana ni. kte x penah tgk nana yg somey ni. hik3 :)

uNa said...

dulu masa ngandung, ngidam gak nak makan ni..tp xsempat..dah besalin dulu..hehe

Mira Adzlia said...

sedapnya mknn itu

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,nyum2..

PinkUmmi said...

Lama tak gi Ice Room...

are_lin@yu said...

la npa xgtau g time square nth2 bertembung..hihi

nanakimie said...

@Saya Disini hehe,sedap sedap:)

nanakimie said...

@unsecretostory nyummy!^-^

nanakimie said...

@Tihara eh,sis pun cakap seiras ye,nana pun xtau tang mana yg sama,tp ramai jgk yg kata cam adek beradek la,kembar la^-^

nanakimie said...

@dya bunga jom makan,dya belanja:)

nanakimie said...

@♥ Cik Zack ♥ ololo...kawan nana yg pegang beg itam tu:)

nanakimie said...

@uNa hehe,baby alif da xsabar nak kua ye:)

nanakimie said...

@Mira Adzlia sedap sedap:)

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI hehe...nyum nyum^-^

nanakimie said...

@PinkUmmi xpa,t bwak aina auni p ice room:)

nanakimie said...

@are_lin@yu hehe,baru nana perasan ayu p mgu lpas kan,nana p mgu sebelumnya:)

::CIK LYNN:: said...

bru2 ni pn lynn p mkn kt knny rogers gk :)