Wednesday, October 31, 2012

Pemanggang Ajaib

assalamualaikum semua....


pemanggang ajaib khas untuk mak

nana order dari sis atie@azatiesayang. so pada sapa-sapa yang berminat nak order boleh contact sis atie ye via emel or fb




buku resipi masakan pemanggang ajaib


nana yang rasmi dulu pemanggang ni. patutnya mak nana la rasmi dulu kan^-^


Namie Beauty

18 comments:

Myra Jay said...

Wahhh bagusnya Nana beli bagi kat mak :)

AnneRaini said...

akak pun nak beli tp asik bertangguh jek..nak tunggu pergi langkawi dulu..hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nana...Alhamdulilah,dah slmt sampai.Wah!masak daging burger tu....
Lbh kurang k.atie minta halal ya

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Terima kasih tlg promote juge :)

sHaRiNa eLyaNa said...

anak yg baik :) sha nak ltkkan kamu dlm blog list sha..jom cek :)

JunAina said...

Haaaa...ini telah menjadi kegilaan sejak kebelakangan ini.

Mieya Atiera said...

Jeles pula bila tengok dah ramai beli benda nie.

::CIK LYNN:: said...

waaa...msti mak nana seronok dpt pmanggang ni...

nanakimie said...

@Myra Jay heee...adiah sempena besday mak nana,xtau nak bagi apa,tiba datang idea nak bagi pemanggang ni:)

nanakimie said...

@AnneRaini beli jangan xbeli sis^-^ nana ntah bila la nk lepas ke langkawi:)

nanakimie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ iye sis...mekaseh ye:) akak nana nak makan beger ritu,tu yang rasmi pemanggang baru:)

nanakimie said...

@sHaRiNa eLyaNa tq dear....jap lg nana datang ye:)

nanakimie said...

@JunAina hehe,tula nana pun terpengaruh sama:)

nanakimie said...

@Mieya Atiera hehe......ramai kan,

nanakimie said...

@::CIK LYNN:: heee....sapa xsonok kan dapat adiah:)

::NureeN:: said...

ri tu ada plan nk beli tp skali PIL dh belikan utk nureen hehhee

TiranaAduka said...

pemanggang ajaib..

wan nurul hezrina said...

pemanggang ajaib..kat opis nie kemain ramai yang jual..katanya mmg besh performancenya=)