Wednesday, November 7, 2012

Akhirnya tercapai jugak hasrat nak makan Pavlova (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...

sekarang ni ramai blogger dok update pasal durian creepe. mujurla nana tak minat duyan kalau tak mesti terpengaruh sama. 

berbalik pada tajuk entry memang dah lama sangat nak rasa pavlova. nak beli yang size biasa nengok harga pun da rm45-50. so biakan dulu yela napsu je semata kan. 




and malam tadi tercapaila hasrat nana nak makan pavlova. nana just order mini pavlova. 8 biji rm20. al-kisahnya petang tu dok cari blog yang ada jual pavlova area putrajaya. da jumpa terus mesej akak tu tanya.




kebetulan ada yang ready stock. cecepat mesej en.kimie mintak tolong dia tunaikan hasrat nana nak makan pavlova. xsangka en.kimie on je kena pick up order dekat presint 17. tq so much dear:)




so sesapa yang berminat nak order mini pavlova, durian creepe and laen2 boleh terjah  http://yusgreatidea.blogspot.com/. latest update, pasal penangan durian creepe. 5 biji durian creepe rm12

Namie Beauty

33 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh2..pasni leh ry wat sndiri dear..

syawalsimpsons said...

nak sebutir

JaSSNaNi said...

wow.. pavlova pulak.. minggu ni nampak banyak bloggers apdet citer pavlova...

are_lin@yu said...

sedapnya ayu tak pernah makan lagi ;-)

MRS Rongoks said...

ohoiiiiii..nmpak cm sedap je :)

faY said...

terliur terus..

nmpak sedap and saye pernah nak try buat sndiri tp mcm renyah je

Miza Yusof said...

sedapnya pavlovaaa. nak satu boleh ? hehehe

PinkUmmi said...

sedapnye pavlova

محمد رازيق said...

sedapnya nengok pavlova tuh . ngidam. hehe. salam perkenalan

Nisa Greennnpanda said...

xpenah mkn lg, huhu~.. T_T

Zie said...

sedapnya... nak cikit.. huhu

sHaRiNa eLyaNa said...

amboi sdpnya..hehe..sha peminat durian..:)

Tihara said...

as salam

sedapnya pavlova..durian crepe pun..semua buat org kempunan nak makan ni :)

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam dik..mm nmpk sedap! tp seyesly tak penah mkn.huhu~

adianiez AIDA said...

pavlova?
x pernah makan.
durian crepe?
juga x pernah.
:-)

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI huhu,..nak buat tu yg xrajen yui:)

nanakimie said...

@syawalsimpsons olo sis....da abes da,huhu....

nanakimie said...

@JaSSNaNi eh,yeke..heee..ingat nana yg ketinggalan baru nk update:)

nanakimie said...

@are_lin@yu ayu suka manis x?hee...rasa dia manis2 gitu:)

nanakimie said...

@MRS Rongoks hehe....mai la rasa:)

nanakimie said...

@faY wah,bagusla tu,tetap nak mencuba,nana ni malas,heee....

nanakimie said...

@Miza Yusof ala.....da selamat masuk perut nana pun miza...^-^

nanakimie said...

@PinkUmmi nana kurang manis sis,pavlova ni manis sangat bagi nana:) tapi ok je kalo jarang2 makan,heee...

nanakimie said...

@محمد رازيق nengok gambar je boleh ngidam kan,tu yang terpengaruh nak beli tu,huhu....

nanakimie said...

@Nisa Greennnpanda xpe,t nisa try la rasa:)

nanakimie said...

@Zie hehe,kalau ada nana bagi je sis,ni da abes^-^

nanakimie said...

@sHaRiNa eLyaNa olo,xgeng la camni,hehe....tapi nana makan tempoyak tau:)

nanakimie said...

@Tihara dua2 nampak menarik kan sis,memang buat org kempunan,hehe:)

nanakimie said...

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail manis2 gitu,try la sis^-^

nanakimie said...

@adianiez AIDA nana pun baru 1st time makan,heee...teringin sgt nak rasa,tu beli jugak tu:)

Mieya Atiera said...

Comelnyaaa

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pn xmkn durian hehe...tu la ramai yg dok crita psl durian crepes skang ni...comel jer pavlova tu hehe

::CIK LYNN:: said...

alahai...comelnya pavlova tu...nk try gk :)