Tuesday, November 13, 2012

Daiso Jusco Equine Park

assalamualaikum semua...

baru 1st time p jusco equine. ada daiso jugak upenye. setakat ni baru p daiso mines and daiso ioi mall. selalu kalau masuk daiso takda beli apa pun. masuk bukan main lama. yela syok je nengok barang-barang dia.





masa p jusco equine baru ni. macam biasa round2 abes dalam tu. p tempat mainan. nak ambek pistol bagai anak buah banyak da pistol. nana ambek la remote control car macam kat bawah neh.





setakat mainan murah-murah ni boleh la nana beli. bukan apa saja la nak bagi diorang happy. tiap kali nana balek si kecik tu mesti bukak beg nana. 1st akan ambek laptop. pastu kalau nampak ada mainan baru mesti cakap fuyoo!




balek cuti midsem ni nana bawak 3 mainan untuk diorang. helikopter mainan dengan van kecik-kecik. kebetulan anak buah nana baru bangun tido mood pun ting tong lagi. bagi mainan ni baru la ok cket moodnya^-^




Namie Beauty

18 comments:

Cik Yatt said...

baiknya die :)

Miza Yusof said...

baiknya nana. miza tak pernah terjah daiso lagi. best jugak tengok blogger dok citer pasal daiso :)

Nora Karim said...

akak kalau masuk daiso tak sah tak beli barang... mesti beli punya... haih! suka sangat...

IntaNBerliaN said...

wah bagus ni..... mesti ank buah syg nana sbb sk beli mainan.. hihi

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui nak gak leh? hihi.

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Nana..k>atie klu g Ipoh mesti terjah DAISO yg ada kat dlm AEON tu..tp rasanya brg dia xbape byk la:(

sHaRiNa eLyaNa said...

eh kat sna pun ada..sha suka shopping sini smua harga rm5 ja hehe

nanakimie said...

@Cik Yatt xdala dear....^-^

nanakimie said...

@Miza Yusof comel2 je barang dia,tapi mujurla nana ni jenis mikir banyak kali jugak nk beli satu benda:)

nanakimie said...

@Nora Karim hehe,nana masuk saja je:) suka ngk barang2 dia^-^

nanakimie said...

@IntaNBerliaN hihi:)

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI ololo...yui kan da besaq^-^

nanakimie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ oo,yeke sis,nana p daiso equine ritu okla...tp xda beli pun:)

nanakimie said...

@sHaRiNa eLyaNa tula,yg pasti comel2 je kan:)

Nisa Greennnpanda said...

slalu gi jusco IOI, hehe..
penah gak gi kat queensbay penang & OU..
equine kat mane nana?

Nurul zakiah said...

daiso equine blah mne erk??? x prasan plak

nanakimie said...

@Nisa Greennnpanda equnie kat serdang nisa..sory!nana xperasan komen nisa,huhu

nanakimie said...

@Nurul zakiah adeh,nana lupa pulak bahagian mana,yang ingat depan daiso tu ada mcm kedai hardware belah kiri...sekali tu je masuk daiso equine..