Monday, November 12, 2012

Pulang ke kampung bersama si dia (◕‿◕✿)

assalamualaikum semua...

ceritera nanakimie bersambung kembali. tetiba feeling pulang ke kampung berhari raya bersama si dia padahal balek cuti midsem je pun.

da alang2 en.kimie sudi hantar nana punggah sekali barang2 yang da xguna. senang ujung sem nanti da xpayah bersusah payah angkut banyak barang. 

masa otw balek kami singgah tesco ampang sat. en.kimie mau mencari buah tangan untuk family nana.

nampak kfc xbeli pun sebab kalau yang set breakfast nana suka mcd lagi. so decide beli kat mcd taman melawati je. pilih family breakfast box set b n untuk kami berdua sausage mcmuffin.




feveret mak nana beger mcd ni sampai je umah makan-makan sambil nengok video konvo tadika azim. dok layan kerenah anak buah je la. seronok dapat balek umah tau.

pas zuhur en.kimie pun gerak balek. sian pulak dia drive sensorang. apa pun terima kasih awak jemput saya kat kolej tolong punggah barang2 bagai and hantar saya pulang. mak saya pun siap cakap terima kasih hantar kakak balek^-^

Namie Beauty

22 comments:

Miza Yusof said...

bestnya nana, dapat jumpa yg ersayang :) miza pun suka breakfast dekat mcd :)

PinkUmmi said...

wah wah nana...balik en abg hantar ye

fatayat eshmaal said...

kirim salam dekat family tau kak "nana"..hehe ^_^

JaSSNaNi said...

kalau anak2 saya.. sorang nak mekD, sorang nak kepC.. kalau pegi je kena gi terus 2 tempat..

TiranaAduka said...

salam..
Nak ikut leh?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah sweetnyer balik dhantar org tersayang hikss...akak pn suka mcd punya bfast lg dr kfc hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam nana...happy ya 'buahati' htr blk kg ya?Selamat bercuti tuk Nana ya...

nuyui a.k.a miss YUI said...

untung ada yg sudi hntr..hihi.

Tihara said...

as salam

seronoknya ada org anto..smlm akak kena drive sorang2 huhu..tapi mcd sedap kan cuma akak susah nak dapat kat sini :)

nik ros said...

suka gak sarapan kat mc d.suka mknan mc d lagi dr kfc..huhu

nanakimie said...

@Miza Yusof heee.....bestkan miza,nana suka hashbrown tu je sebenarnya:)

nanakimie said...

@PinkUmmi aah sis,mula ingat nk naek bas je,xjadi la bila dia ckp dia boleh hantarkan,heee..dapatla nana punggah brg cket2:)

nanakimie said...

@fatayat eshmaal insyaAllah alia:)

nanakimie said...

@JaSSNaNi huhu...kena jugakla bawak kan sis,kalau x mau xngamuk.xpun majuk,hee....

nanakimie said...

@TiranaAduka boleh je^-^

nanakimie said...

@Wanieys a.k.a IbuQalief hehe,..lebih kurang je kita kan sis:) ritu sis pun ckp xsuka duyan^-^

nanakimie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥ w'salam sis....epy je^-^ xyah susah2 nana naek ktm bas bagai:)

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI hihi.....orang da sudi nk hntar,nana pun on je:)

nanakimie said...

@Tihara w'salam sis....olo..yeke sis,nana arapje ada lesen,xdrive2 smpai skg.heee...tula,kat sini pun xda mcd...kepci je ada..huhu

nanakimie said...

@nik ros oo,nana kalo mcd nana slu oder aym grg dia je.lg suka aym mcd dari kfc:)

IntaNBerliaN said...

wah kimie hantar yer.. best je ;-)

sHaRiNa eLyaNa said...

bestnya ada org syg hehe