Saturday, September 28, 2013

Diapex Wonder Pants Super Cute! Value Buy RM32..Buy 2 at RM60 & Get free 1 pack of 12pcs


Namie Beauty

14 comments:

Azhafizah Md Nor said...

sangat berbaloi ni.borong sakan ye kak.

Sally Samsaiman said...

iklan kah..? promotion kah..?

mycahayacinta@gmail.com said...

cahayacinta.com

tak boleh beli sebab anak dah bebas dari lampin moden hee..

saya ada tinggalkan pesan komen di entri yang sebelum ini. hrp admin boleh cek :) selamat hujung minggu yang

nanakimie said...

@Azhafizah Md Nor bukan nana,akak nana yang borong,heee...kami ke sogo semalam:)

nanakimie said...

@Sally Samsaiman hehe...saja nak share sally,sebab combination warna dia tu so cute^-^

anak buah try da pakai semalam,ok..:)

nanakimie said...

@mycahayacinta@gmail.com hihi,da free diapers ye kak?ke guna yang cloth diapers tu:)

Lieya Von Jay said...

dh mcm menega dh nana ni yerrr.. ^_^

Nao Mei said...

wah banyaknya.....
hihi

klik tabungan :)

renabby2002 said...

mcm mana nak order?

renabby2002 said...

macam mana nak order diapex pants ni?

nanakimie said...

@renabby2002 nana just share je pasal diapex pants ni,nana tak jual...masa shoping kat sogo ritu dia buat sale..sory ye sis...

renabby2002 said...

o o ingat sis ada supply. ok tq

renabby2002 said...

O O ingatkan sis ada supply . tq

Cik Iman said...

Tahun nie tengah promo kaw-kaw Diapex nie, tak tau la bagus ke tak, serasi ke tak dengan anak.