Friday, September 6, 2013

Happy Birthday Abang Ngah Aufi!

assalamualaikum semua...

semalam besday anak buah nana yang ke 4 tahun. malam tadi just potong kek je dulu. next week baru celebrate dengan cekgu and kawan-kawan dekat tadika.








semoga jadi anak yang soleh ye abang ngah. dengar cakap mama & papa:)

Namie Beauty

12 comments:

Kisah Si Dairy said...

happy birthday..cantik kek dia...sengih smpi ke telinga ye

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

happy birthday abang ngah moga panjang umur murah rezeki dan jadi anak yang soleh yer...
kemain sedap nengok kek tu siap ader buah2buah tu...

nanakimie said...

@Kisah Si Dairy hehe,tula kemain sengih dapat gambo dengan kek:)

nanakimie said...

@(Lizz) http://haslizalizz.com/ amin...tq aunty lizz!^-^ nana jawab bagi pihak aufi,heee...

akak nana tempah je kek tu,rainbow kek tapi yang layer atas dia buat puding karamel:)

Lieya Von Jay said...

besq nya kek.. sedap ke tidak hehehee... si burfday boy ni pandai betol posing ekk.. besaq nanti mesti hensem nii.. :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt hari lhir comel..

cntik keknya..

nanakimie said...

@Lieya Von Jay nana suka layer bawah tu je,puding karamel tu kurang suka:) kalau acik lieya nak tau abang ngah aufi ni penyemat orangnya,xkira apa baju mesti masuk dalam sua,sebelum bergambo ni pun siap spray perfume lagi kat baju dia^-^

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI tq aunty yui^-^

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ukhwah dari Bunda....hepy besday hensem..

Myra Jay said...

Sedapnya tengok kek ;D

AnneRaini said...

happy besday...kek die tu mengancam sungguh.

Falsya said...

happy birthday hensem boy...

dr awal mata duk tertumpu kat kek tuh...sedappppnyeeee...