Thursday, October 24, 2013

CPUV Ke12 INTI Rebranding Campaign

assalamualaikum semua...


alhamdulillah...pagi ni nengok earning NUFFNANG ada satu cpuv baru. INTI Rebranding Campaign. bila bukak website dia baru la tau INTI tu sebuah universiti & kolej antarabangsa. kolej2 dia ada di Penang, Sabah dan juga Subang.
 
 
 

now ada cawangan baru pulak dibuka dekat KL. memang best la kalau dapat belajar kat sini. class cantik. library cantik. semua cantik! sediakan duit je ye :) tapi jangan risau nak buat pinjaman PTPTN pun boleh kat sini. haaa...PTPTN kan ado :)



so kalau berminat nak sambung Master, Degree, Diploma dan Sijil kat INTI universiti & kolej antarabangsa ni boleh la klik iklan seperti di atas. if tak nampak kewujudan iklan tersebut google pun boleh:)
 
apapun terima kasih sekali lagi NUFFNANG & pihak pengiklan INTI Rebranding Campaign. tak lupa pada semua kawan2 yang sudi singgah dan tinggalkan jejak kat sini. terima kasih sangat2!
 
Namie Beauty

12 comments:

Rai Ourkizuna said...

wahh..banyaknya cpuv..tahniahh..

huny madu said...

Congrats nana..! Bestnya banyak cpuv ongoing :)

Kenit Cinonet said...

tahniah nana (^_^). kenit dah klik tuk nana hehe

Falsya said...

Okayh akak jeles..;(((

Mimi Azirah said...

Tahniah..byk cpuv ngah running

Cik Itah@RRP said...

tahniah nana :)

Lieya Von Jay said...

dh ok yer nana pnya nuff,, :) alhamdulillah dpat cpuv

Nasuha said...

Alhamdulillah...tahniah..

asha hana said...

wahh ALHAMDULILLAH kak nana. tahniah ea.

#baru perasan akak lebih dewasa dr hana. hehe :P

Farah Waheda Wahid said...

alhamdulillah rezeki, akak tumpang happy yer...

Nur A.Z said...

tahniah. saya klik hotlink k..

Mama Darwiish said...

Klik2
Wah best nye...x dpt lg yg ni huishh