Sunday, October 13, 2013

"FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER"

assalamualaikum semua...
nana join "FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER"


 

nak join? click banner kat atas okey
closing 5 november 2013 

pemilihan berdasar kan random :)

hadiah untuk TIGA pemenang dan yang join semua akan di FOLLOW balik
*1-topup RM10
*2 dan 3 -topup RM5

komen : maybe risha boleh kemas kan lagi bahagian sidebar dan footer
Namie Beauty

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best nana...

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck nana..

Risha Melon said...

thanks.terima kasih sudi join my first GA.ohh yaa thnks dengan comment tu^^ sangat membantu Risha as new blogger.semak senarai peserta dekat sni,kalau tak ada bgtau ye :)
http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-giveaway-from-new.html

Nor Adzwaty Rokkafella said...

Assalamualaikum,

Salam singgah dari segmen ni

http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

Syazrin Rayhan said...

dtg bw dr segmen.. slmt bersegmen n gudluck =)

http://awanflufy.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal singgah sini ye.. done follow.. jemput lah join GA shawal ni ye.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...boleh nanti follow blog ayu sekali...hehehee...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html