Sunday, October 13, 2013

"FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER"

assalamualaikum semua...
nana join "FIRST GIVEAWAY FROM NEW BLOGGER"


 

nak join? click banner kat atas okey
closing 5 november 2013 

pemilihan berdasar kan random :)

hadiah untuk TIGA pemenang dan yang join semua akan di FOLLOW balik
*1-topup RM10
*2 dan 3 -topup RM5

komen : maybe risha boleh kemas kan lagi bahagian sidebar dan footer
Namie Beauty

7 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best nana...

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck nana..

Anonymous said...

thanks.terima kasih sudi join my first GA.ohh yaa thnks dengan comment tu^^ sangat membantu Risha as new blogger.semak senarai peserta dekat sni,kalau tak ada bgtau ye :)
http://rishamelongadis.blogspot.com/2013/10/senarai-peserta-giveaway-from-new.html

Nor Adzwaty Rokkafella said...

Assalamualaikum,

Salam singgah dari segmen ni

http://noradzwatyrokkafella.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

Anonymous said...

dtg bw dr segmen.. slmt bersegmen n gudluck =)

http://awanflufy.blogspot.com/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Shawal singgah sini ye.. done follow.. jemput lah join GA shawal ni ye.. :)

http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2013/10/giveaway-hujung-bulan-bersama-mohd-noor.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari giveaway yang sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...boleh nanti follow blog ayu sekali...hehehee...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/first-giveaway-from-new-blogger.html