Monday, November 18, 2013

CPUV Ke-13 International Autoparts

assalamualaikum semua...


kalau sebelum ni ramai da update CPUV mereka untuk bulan November. ternanti-nanti jugak blog kesayangan ni bila la nak dapat. tiap kali bukak earning Nuffnang mesti intai2 bahagian CPUV kot-kotla ada terlekat satu...alhamdulillah....pertengahan bulan November baru dapat merasa:)


terima kasih pihak advertiser International Autoparts! macam biasa if nampak kemunculan iklan ni sudi2 la klik ye untuk tahu lebih lanjut:) diorang ada buat Year End Sale dari 29Nov 30Nov & 1 Dec 2013. so cepat2 serbu Sapura Automotive Industries Sdn. Bhd Lot 598,Kaw,Perindustrian PKNS, Pandamaran, 42000 Pelabuhan Klang,Selangor.

terima kasih jugak buat pihak Nuffnang dan rakan2 bloggers sekalian yang sudi singgah dan tinggalkan jejak. tak lupa pada mereka yang rajin menabung kat sini:) tQ so much!

Namie Beauty

12 comments:

Sya Mimie said...

tahniah.. isi duit tabung sini.. :)

YUS said...

Waaahhh.. Tahniah! K'yus dh klik2 td.. skang klik churp2 plak..

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah tahniah nana

Rai Ourkizuna said...

bertubi tubi tu.. tahniahh..

Cik Itah@RRP said...

tahniah nana :)

Izzati Amira said...

tahniahhh. saya pun baru dapat satu. untuk tahun ini. hahah (:

asha hana said...

tahniah nana. amboi. dah 13. hehe :)

deno said...

tahniah!^^

Yumida Huda said...

tahniah kak
alhamdulillah rezeki tu
isi tabung nuff sini-ikea

Pha Is said...

waa.. tahniah..

Affy Afiqah said...

alhamdulillah, rezeki tu nana :)
ika sentiasa klik2 tabung setiap kali singgah sini,
semoga terus dimurahkan rezeki nana, amiin2! :D

Siti Asiah said...

tahniah nana...;)