Tuesday, November 19, 2013

Macam mana nak unfollow blog?

assalamualaikum semua...

~entry sticky post~

tak tau sama ada blog ni kena spam ke apa
sebabnya tetiba tgk dashboard
ada banyak benda pelik2
memang kena unfollow blog tu!
pelik macam mana blog ni boleh folow 
yang pasti bukan blog kawan2 ye


kawan2 tau tak macam mana nak unfollow blog?
dah banyak kali try tak boleh
bila tengok tutorial,klik dekat manage reading list kan?
tapi tak berhasil pun
jadi macam kat atas tu
harap sangat ada yang membantu
boleh tinggalkan komen or emel nana.kimie@yahoo.com


Namie Beauty

18 comments:

Affy Afiqah said...

alamak nana, kebiasaanya pun ika unfollow dari manage list tu, selain tu ika tak tahu pula,
maaf tak dapat bantu :/

Arrien::@man!:: said...

saya pun guna cara macam tu,but jadi jer.. maybe ad something wrong.. cer cuba lagi :)

Cik Itah@RRP said...

sy lagi la tak tahu nana :( maaf..

TelingaBulat said...

alamak nanan,tb pon xtau..xpernah kne lg no..spam tuhh

Mimi Azirah said...

alamak nana akak tak tau la

Pha Is said...

dah try unfollow dari blog tersebut? macam sini:
http://pening-pala.blogspot.com/2013/02/tutorial-unfollow-blog.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

samala..

ada blog pelik2 entrynya..ntah mana mai

Arra Ahmad said...

tak pernah unfollow setakat ni..:)

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

umi pun tak pernah buat ..kalau umi tau mesti umi kasi tau huu

adrianna syaz said...

Sya pun cba cara yg biasa ja nana :)

Farah Waheda Wahid said...

akak pun tengah nak unfollow blog yang tetiba jadi blog gay pulak... hu hu hu...

Kin Naz said...

erkkk kinah memang nak unfollow blog yang dah setahun dua xupdate tapi bukak2 dah xleh nak unfollow. tu lagi masalah huhu. rilek nana rilek

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

tak pasti cara nak unfollow blog..

Nadratul Syazwana said...

Biasanya boleh je dekat situ. Maybe unavailable sekejap ke?

Hafiza AizZawa said...

tak th la cm mn.. th nk folo jer..huhu

Nao Mei said...

hihi....
nanti cik akak cari tutorial untuk adik k...jap adik tunggu...

http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2011/05/cara-unfollow-blog-stop-following-blog.html

guna link tu...insyaAllah berjaya..hihi...

klik semua nuffnang adik :)

asha hana said...

nana. selalu hana klu nak unfollow blog mcm tu la. cara lain tak dapat nak nolong. :)

LadyBird said...

boleh unfollow blog ek?
dulu pernh cube tp x dpt..