Friday, November 15, 2013

Rezeki Anak Buah:)

assalamualaikum semua...

tak silap ini rezeki kedua menang dalam Mini Giveaway blog ibu Alisha & Aqilah. kalau Mini Giveaway #2 dapat ole2 dari Pangkor. Mini Giveaway #19 ni hadiahnya baju tidur kanak2 saiz 3T. alhamdulillah..rezeki anak buah:)


 memula ingatkan abangah Aufi padan. sekali bila try nampak singkat...try ke adik Aisy sedang elokje:) even gambar tak clear, nak jugak tempek model baju tidur kanak-kanak ni.  da tak duduk diam sangat:)





haa...dapat teka tak Aisy nanges sebab apa? mesti da dapat agakkan:)

dia nanges sebab da malas nak layan makcik dia ni. duk sibuk mintak nak tgk boboiboy dalam nset. boboiboy punya pasal tu yang sampai baring2 tu^-^

Namie Beauty

24 comments:

Nur A.Z said...

muat-muat je baju tu kan..sy klik chipsmore..

Myra Jay said...

Heheee, comel je ;D

Cik Itah@RRP said...

waa..untung la anak buah dapat baju :)

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah seronok die pakai baju baru

Rai Ourkizuna said...

tahniah.. murah rezeki anak buah nana.. hehe..

Zuraidah Butang said...

tomelnye baju die..ehhe

LadyBird said...

wa.. cantiknye baju :D

ZalinZalina said...

comel lak dia pakai baju tu :)

Sally Yatiey said...

Comellll ;D

Sabrina SA said...

comelnya ;D tahniah :)

Ainim Suju said...

comelnya

Puteri Kasih said...

tahniah menang GA..comel anak buah :)

Haryati Faizal said...

tomei2...

adrianna syaz said...

Bagus mak sedara bg adiah kemenangn kat anak2 buah..nnti tmbh2 reaki..hehe..comey dan muat2 je tu :)

Aku Penghibur said...

wahh muat baju tu :) rezeki dari Allah

Affy Afiqah said...

alololo, comelnya, geram tengok haha
rezeki Allah bagi dalam macam-macam cara, alhamdulillah :)

Puan Gojes said...

wa,bestnya dapat hadiah. gembira sungguh anak buah sorang tu :)

Teena Tna said...

Comel comel comel

Siti Hajar said...

Anyonyoo. tomeinyer dye. Dapat baju baru pastu guling2 hepi ;)

QasehnyaRania said...

tahniah :-)
rezeki anak buah nana kan

YUS said...

Wahhh.. comel! bertuah dia.. hehe..

Falsya said...

comel bangat...congrats...rezeki anak2 buah..;)

asha hana said...

tahniah nana. comel2. :D

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah nana dah dapat... ololooo comel plak akak tgk anak buah nana ni pakai baju tido tu :-)