Tuesday, November 26, 2013

Salad buah

assalamualaikum semua....

bebaru ni anak buah asyik la dok ceta cekgu dia 
ada ajar cara2 buat salad buah kat tadika
siap request kat my sis suruh buat salad buah jugak
so hujung minggu lepas baru laa my sis berkesempatan p beli bahan2nya

BEFORE

AFTER

memang seronokla budak2 kalau buat benda gini kan:) 
menarik & simple!:)

Namie Beauty

9 comments:

EZAN IDMA said...

sedapnyee. senang je . nnt nak try

Afiqah Adzan said...

Sedapnyaa salad buah .. Lagi okay dari salad sayur

Aefa Aerisya said...

lama dah tak makan salad buah.. budak2 mmg suka benda mcm ni.. :D

msredcheesecake said...

nak jugak...

Puan Ezy said...

nyum nyum sdapnyeee..

Falsya said...

Huwaaaaa..agak2 org yg dlm pantang leh mkn x?..hehe

Haryati Faizal said...

setuju tu budak2 mang suka main masak2...nak pulak kita buat sama-sama ngan diaorang

asha hana said...

sedapnya nana. :D

Affy Afiqah said...

sedapnyaaaaa!!! hantar kat ika sikit nana hewhew