Tuesday, November 5, 2013

Segmen Blogwalking November 2013

http://munirah-serupasama.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-november-2013.html 
JOM CLICK BANNER :)

Namie Beauty

13 comments:

asha hana said...

gud luck nana :)

#kalau tak kisah nak panggil nana dengan nama boleh? haha sebab bfore nie biasa panggil nana then tukar kak nana after dapat tahu akak ni senior jadi rasa janggal bahasakan akak. hehe :)

Aefa Aerisya said...

gud luck nana :D

Nurullai Abdullah said...

Selamat berjaya dear nana... Nak join juga... Hehe

Nurullai Abdullah said...

Eh nana, mcm mn nak buat format url yg segmen ni suruh eh?tak reti la.

Ibu Lala said...

Gud luck nana. Akk x leh la nak join sbb guna fon je. Hu hu hu

TelingaBulat said...

nana syg gud luck tau ;)

Hafiza AizZawa said...

dr segmen yg sm.. BW sini jemput ke http://ourmemoria.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-november-2013.html

munirah rahman said...

Terima kasih kerana sudi join Segmen ni.. :)
Jom lihat senarai peserta dan blogwalking bersama..

Peserta Segmen Blogwalking November 2013

Nur Shafiq said...

hi Shafiq datang dari segmen yang sama,harap kunjungan blog dibalas :)

http://shafiquestevenson.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-gegar-by-munirah.html

mind to follow Shafiq back ?

Nur Shafiq said...

hi Shafiq datang dari segmen yang sama,harap kunjungan blog dibalas :)

http://shafiquestevenson.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-gegar-by-munirah.html

mind to follow Shafiq back ?

Sabrina SA said...

Dri segmen yg sama :D
http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-november-2013.html

Jemput join :D
http://sebabakusabrina.blogspot.com/2013/11/end-year-giveaway-by-sabrina-sa-nur.html

Syazrin Rayhan said...

Assalamualaikum, dtg BW dkt sini. Selamat bersegmen ye... :)

http://awanflufy.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-november-2013.html

Pha Is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama