Friday, November 8, 2013

Sunnah Menyimpan Janggut


Namie Beauty

8 comments:

Lieya Von Jay said...

org laki kalo ada janggut memang cmel :)

Cik Itah@RRP said...

lelaki berjanggut kambing sy suka...he he he

salam jumaat ya nana :) sambil isi tabung :)

ZalinZalina said...

Anak bujang kak ina pun cakap nak simpan janggut :)

Affy Afiqah said...

kadang2 ada lelaki smart dengan janggut ada yang tak smart hewhew
yang pasti ika tak suka orang yang berjanggut tapi tak kemaskan janggut and diri, serabut je tengok, rimas aihhh --'

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

lepaih ni bolehla suruh en hubby simpan janggut dia...tq share ....

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Hihi ..org lelaki ada janggut memang cute ..nampak matang (^__^)

Aefa Aerisya said...

lelaki berjanggut mmg nmpak smart. tp yg tak jaga janggut tu.. erm paham2 la.. hehe

asha hana said...

thnx nana atas perkongsian. hehe even hana perempuan kan. :D

#hana suka lelaki yang ada janggut sejemput. comel. ada janggut tp kemas. :)