Sunday, December 22, 2013

Jawapan Nuffnang berkaitan CPUV Misteri...update CPUV Ke-19 & 20 INTI Cycle 1 Degree Exten...

assalamualaikum...

memandangkan dah lama tak tanya apa2 kat Nuffnang, so isnin lepas terus hantar tiket (tanya soalan)

untuk makluman blogger2 baru
antara tips nak dapat CPUV kena rajin2 hantar tiket dekat Nuffnang^^
insyaAllah..nak dapat sesuatu kena la berusaha kan:)



tak tau jugak sebenarnya nak tanya apa last2 dapat idea nak tanya pasal CPUV misteri

 

ala CPUV yang tau2 je da credited tu^^
kebetulan masa tengok earning bertambah pulak iklan/campaign dari XAXIS ni

part hantar2 tiket ni memang selalu taip bm je. *OH MY ENGLISH!*
tapi pihak Nuffnang tetap balas in english:)

soalan : iklan/campaign XAXIS ni CPUV ke?
(even tak formal pun soalannya Nuffnang tetap baik hati jawab dengan details tau)

jom baca~


jadinya iklan2 misteri ni kategori CPM (Cost-Per-Impression) Campaigns.
haa...macam2 "cost" ada dalam Nuffnang ni kan^^

apapun nak ucap terima kasih untuk pihak Nuffnang!!!
sebab bagi 2 CPUV lagi untuk bulan ni
alhamdulillah...

ramai jugak kawan2 bloggers yang dapat kan,tahniah!
dan..tQ jugak buat pihak pengiklan INTI & bloggers sekalian yang sudi berkunjung kat sini^^


Namie Beauty

18 comments:

Mek Onie said...

ohoiii, berlunguk cpuv diaaaaa

ros_reeza said...

oh terjawab sudah persoalan.. ada jugaj dapat cpuv misteri ni.. cpuv lain, belum berpeluang dapat lagi :(

ros_reeza said...

klik inti

msredcheesecake said...

Baru tau ada campaign camtu....

Nurullai Abdullah said...

Nak isi tabung nana lah, hehe...

Puan Ezy said...

tahniah2!
rezeki..

Yumida Huda said...

byknye cpuv sis..alhamdulillah
moga makin masyuk
isi tabung nuff sini-inti

asha hana said...

hana selalu dapat yang misteri mcm nie. haha btw tahniah ea nana :)

Ainim Suju said...

wow..tahniah ya

Affy Afiqah said...

alhamdulillah tahniah nana... :)
xaxis tu pun ika da dapat...pelik2 dah ape ke benda xaxis tu maiahahha...baca ni kira terjawab juga laa persoalan ika :) hoho

Cikgu Norazimah said...

byknyer cpuv, tahniah !

Rai Ourkizuna said...

saya mmg susah nak paham bab iklan ni.. tapi kalau dapat mmg syukur sangat sangat.. hahaha..

MAT NOR said...

Tahniah... rezeki akhir tahun

Hafiza AizZawa said...

ssh jugak nak faham psl xaxis nie.. tp sekurang2nye dpt jawapannye...

Izzati Amira said...

oh ye ke.. pelik gak apo kobondo xaxis tu..heee. thanks sis

Aisya 사구라 said...

baru tau....
patutlah pelik tiba-tiba je muncul.

thanks for the info ^^

Cik Itah@RRP said...

salam. hehehee sy pun ada hantar tiket tanya pasal xaxis baru-baru ni hehehhe
baru kita tahu kan apa itu xaxis hee

Fatin Patengg said...

Thanks sudi kongsi. Baru tau CPUV Xaxis tu apa. .^^,