Saturday, December 28, 2013

REVIEW: 10 hari percubaan Ephyra

Entry Khas Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda 


assalamualaikum....

memandangkan sekarang ni saya dalam proses habiskan 30 sachet Ephyra (diterima dari Contest Ephyra Idaman Saya) dan dalam masa yang sama juga saya ada terima 10 sachet lagi iaitu sekotak pek percubaan Ephyra dari Giveaway Ephyra Selahkan Kejelitaan Sebenar Anda.



jadinya untuk review 10 hari percubaan ni saya ceritakan pengalaman saya semasa mula2 minum Ephyra yang mana sebelum saya minum 30 sachet tersebut, saya dah pernah habiskan sekotak pek percubaan Ephyra. next entry insyaAllah akan review untuk sebulan bersama Ephyra (tugasan fasa kedua yang saya perlu hantar sebelum 31 disember 2013)

okey PENGALAMAN DAN REVIEW 10 HARI PERCUBAAN EPHYRA dari saya sendiri:

sejujurnya sebelum ni saya tak pernah ambek mana2 supplement. tak kira apa produk sekalipun. semuanya tak pernah. sejak dah abes belajar neh la baru sibuk2 nak ambek berat pasal kesihatan & kecantikan. itupun sebab baca entry2 yang dikongsi rakan2 blogger.

sampaikan ada satu entry yang dikongsi tu buatkan saya terus stop guna pencuci muka yang ada. sebab apa? produk yang saya guna tu terkandung bahan kimia yang bahaya. even sangat2 serasi dengan kulit muka terpaksa jugak stop guna. haaa..nampak tak automatik kesedaran tu timbul.

nak dijadikan cerita tak lama tu dapat rezeki menang pek percubaan Ephyra. masa tu Ya Allah! syukur! memang excited sangat nak cuba Ephyra ni sebab dah baca macam2 testimoni pengguna. semua nya berkongsi pengalaman2 yang sangat2 menakjubkan dengan Ephyra!



kira sebelum dan semasa guna produk Ephyra selama 10 hari percubaan tu saya memang tak guna langsung pencuci muka. bayangkan hari kedua saya minum Ephyra da mula rasa kulit muka lembap & tak berminyak. jerawat2 halus kat dahi pun da berkurang. memang rasa nak pegang tiap masa je kulit muka masa tu:) masa mula2 baca pasal Ephyra ni benda pertama yang buatkan saya sangat2 tertarik nak cuba Ephyra sebabnya Ephyra dapat bantu kulit2 yang kering kusam & berminyak...memang tiga2 pakej tu ada di kulit muka saya.
 
dari segi pelawasan pulak masa awal2 pengambilan selepas minum Ephyra & sesudah sarapan, tak lama tu memang confirm masuk toilet. tanpa perlu dipaksa2. lawas habes! kira masa tu dia buang habes segala toksin2 yang ada dalam badan. tapi lepas2 tu takda la da rasa nak masuk toilet je bila minum Ephyra ni. jangan risau & takut pulak nak minum ye^^ dan...yang bagusnya jugak tu, dengan Ephyra ni la buatkan saya lebih berdisplin bab2 sarapan ni. kalau tak memang selalu skip. kiranya bangun pagi tu kemas2kan diri, bancuh Ephyra & terus sarapan. lepas tu baru buat kerja lain. haa...baru la ada tenaga kan!:)  

cerita pasal tenaga ni memang sangat2 terasa perubahan. mana tak nya dengan susu tak minum, vitamin tak makan, buat kerja sikit pun confirm cepat penat. bila da minum Ephyra ni, badan pun rasa lebih bertenaga takdala lesu je. kalau tak memang banyak tido dari buat kerja. so bagi sapa2 yang tak suka minum susu, Ephyra adalah pilihan yang terbaik untuk anda sebab apa? sebabnya selain enery booster Ephyra jugak dapat tingkatkan kalsium yang diperlukan tubuh badan:)

tentang rasa Ephyra pulak, buat pengetahuan kawan2 semua..rasa Ephyra memang sangat2 sedap! kalau tanya saya rasa dia macam mana, rasa macam air vitamin^^ tak tau kenapa air vitamin yang muncul dalam kepala masa minum tu. maybe sebab otak ni da set Ephyra ni macam ubat2 je. tu yang minum je rasa vitamin:) siap imagine lagi vitamin c warna oren tu dia hancur2kan & tambah air. jadila air vitamin^^ tapikan memang sangat2 sedap! sangat2 sedap tu sampai ada kata macam air asam boi, macam sugus, macam air twister oren, macam tutti frutti pun ada. haaa..bayangkan betapa sedapnya Ephyra ni:)

okeh cukup 3 perubahan ketara yang saya sendiri rasa sepanjang 10 hari percubaan ni
 nak tau perubahan2 lain selepas sebulan minum Ephyra tunggu next entry k
insyaAllah.....semua yang berlaku jugak dengan izin & kuasaNya..
sama ada cepat atau lambat je keberkesanannya
ada yang tak sampai seminggu jerawat2 kat muka dah hilang & ada jugak yang tak sampai sebulan kulit muka dah cerah berseri^^

so sapa2 yang belum cuba & berminat untuk cuba Ephyra jom dapatkan pek percubaan Ephyra sekarang!

Hanya RM68 SEKOTAK!

 Photo: ❤"Tak sangka dalam seawal 10 hari saya nampak perubahan ketara pada kulit wajah saya, yang lebih cerah & gebu malah suami saya pun puji katanya saya nampak lebih berseri-seri! Wow!! Bestnya!! " ❤~ sharing dari pengguna setia Ephyra...

Sekarang Ephyra dah ada dalam Trial Pack! Harganya sgt mampu milik RM 68 sahaja! 
Boleh try & anda pasti suka hasilnya...
Ramai yg bermula dari Trial Pack, terus jadi pengguna tegar Ephyra kerana jatuh cinta pada rasa sedapnya, hasil bagusnya & paling best bila org sekeliling mula puji & perasan perubahan ketara...
Jom dapatkan Trial Pack Ephyra anda hari ini! 

Call/ watsapp 019 3999 238 @ 03 41417889
www.oceanlife2u.com

HOTLINE : 03-41417889
call/sms/whatsapp : 019-3999238

official fanpage : https://www.facebook.com/oceanlife2u 
 website :http://www.oceanlife2u.com/
email :  oceanlife2u@gmail.com

kalau nak beli 2 KOTAK (pek premium) sekaligus pun boleh! lagi jimat:)
Hanya RM360 untuk 2 KOTAK!
promosi DOUBLE YES sehingga 31 disember ni je tau!

Photo: <<<<<<TINGGAL BEBERAPA HARI SAJA LAGI SEBELUM PROMOSI DOUBLE YES EPHYRA BERAKHIR!!
CEPAT DAPATKAN EPHYRA DENGAN HARGA JAUH LEBIH JIMAT BILA BELI 2 KOTAK EPHYRA!! >>>>>>>>>

Jangan lepaskan peluang ni!! EPHYRA TERBUKTI BERKESAN UNTUK KECANTIKAN KULIT & KESIHATAN DALAMAN ANDA!!! 
Jom share dgn kawan2 atau keluarga, harga best EPHYRA HANYA RM360 UNTUK 2 KOTAK ( berbanding RM394 sebelum diskaun) 
~~~~~~~~~>>>>>>~~~~~~~~
Dapatkan Ephyra dari pengedar kami yang sah! 
Call / watsapp 019 3999 238 @ 03 41417889
www.oceanlife2u.com

Namie Beauty

28 comments:

Norhasniza Khalid said...

wah.. semakin gebu lah nanti ni..
mama menabung sekali lah ye, alang-alang menyinggah..

Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

Gee Lion said...

wah.. saya pon ada amal ambil benda-benda mcm ni, tapi produk lainlah.. ni baru pis time saya dengar nama epyhra.. (:

Cik Matahariku said...

terima kasih dengan entri ini.saya ada dapat trial pack ephyra ni, sebab ada entri menang saguhati contest ephyra juga.Cuma masih takut2 nak cuba, sprt awak yang tak pernah amal apa2 supplement dan lain-lain.Baca entri awak, baru ada rasa confident nak cuba ephyra..:)

ros_reeza said...

Baru hari ni Ros start paket yang pertama... memang sedap :) tak sabar nak tunggu kesan yg positif :)

Puan Ezy said...

xberkemampuan nk beli.. hikhik

Mimi Azirah said...

Makin gebus gebas la nana

asha hana said...

wahh mesti makin comel dan gebu nana nanti ea :)

dilaella Ella said...

wah bestnya, saya pun ada dapat saguhati juga tapi belum start minum lagi sebab ragu2.. :)

ZalinZalina said...

Memang orang perempuan kena jaga kesihatan dan penampilan kan Nana :)

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

Waa .. bestnya (^_^) .. kalau umi dapat pakai kan best huhu ..chayok2 dear ..chak!

Lieya Von Jay said...

nana tak ambil gmbar sebelom dan selepas ke ?

Affy Afiqah said...

nana ni buat ika teruja macam nak test je ephyra ni tau haishhh....huhuhu

alhamdulillah kan ada kesan baik..nak dapat pek percubaan tu macam mana? kena order dari website yg nana sertakan tu ye?

IzZa HaDi said...

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (MURAHHHH SGT!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619 (call/sms/whatsapp/line/viber/tango/kakao/wechat)
Instagram: izzahadi
izza_grrl@hotmail.com

nana kimie said...

@Norhasniza Khalid haish takdala mama^^

nana kimie said...

@Gee Lion wah yeke dear?hihi...produk apa tu?:)

nana kimie said...

@Cik Matahariku alhamdulillah.mmg terasa perubahan dgn ephyra.nana confident nak guna pun sebab ephyra ada kelulusan kkm & yang penting halal:) tambah pulak macam2 testimoni menakjubkan dari pengguna,tu yg teringin sangat nak cuba,terus join contest&giveaway yg ada^^ btw selamat berephyra CM~~~

nana kimie said...

@ros_reeza sedap kan,hihi...jangan lupa share tau nanti:)

nana kimie said...

@Puan Ezy haa apa lagi cepat bodek en.suami,hikhik^^

nana kimie said...

@Mimi Azirah hihi.....takda lak kak:)

nana kimie said...

@dilaella Ella best dila!cuba la,belum cuba belum tau^^

nana kimie said...

@ZalinZalina betul3x!nana ni baru la tersedar,hihi...nak jadi macam akak,anak da besar2 tetap maintain cun gitu^^

nana kimie said...

@Puteri Kayangan?@ heeeee...best!tryla sis^^

nana kimie said...

@Lieya Von Jay hihi,ambek kak..tunggu next entry:)

nana kimie said...

@Affy Afiqah haaa,test jangan tak test,hihi...yup dear,tapi if ika nak dapat harga murah try contact kak ina ni:)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2013/12/dapatkan-ephyra-dengan-harga-yang-murah.html

nana kimie said...

@IzZa HaDi tq infom ye:)

QasehnyaRania said...


alhamdulillah .ephyra membantu merawat masalah
thanks nana doakan utk ciksu

Affy Afiqah said...

@nana kimie ok nana, dah dapat link, ika try survey2 dulu k :) TQ tau!

Mia Liana said...

Terima kasih sudi join Fasa Kedua Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

http://www.mialiana.com/2014/01/fasa-kedua-giveaway-ephyra-serlahkan.html

Keputusan akan diumumkan sebelum 15 Februari 2014. Good luck ya.. (^_^)