Thursday, December 19, 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...
Namie Beauty

24 comments:

Mime MF said...

All the best..
//nak join gak la..:)

Azlina bt. Azis said...

hehe Mokcik baru belajar bersegmen. Silalah datang menjenguk yerhttp://azlinaazis.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialiana.html

asha hana said...

selamat bersegmen nana :)

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen :)

♥♥ Nur ♥♥ said...

SElamat bersegmen

Liana Sulaiman said...

semoga berjaya... dari segmen yg sama

Dhia Dirham said...

dari segmen yang sama
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Pha Is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

Puteri Afiqah said...

selamat bersegmen :)

Maria Firdz said...

Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mime MF said...

all the best!
dari segmen yang sama:D

ros_reeza said...

Assalamualaikum.. Singgah sini dari segmen yg sama :)

http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

QasehnyaRania said...

selamat bersegmen dik :-)

sYiRa LoKMaN said...

salam :) syira dah follow blog awakk dr segmen
http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
singgah ke blog syira eh ? and like page ni
https://www.facebook.com/syiralokman5?ref=ts&fref=ts

terima kasih ^_^

Kisah Si Dairy said...

dari segmen Mialiana
http://www.kisahsidairy.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
good luck ye!

Airis Arissa said...

selamat bersegmen :)

http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

Affy Afiqah said...

goodluck nana :)

Fuza Musa said...

fuza pun join

http://fuzamusa.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

aisya said...

selamat bersegmen :)

AyuInsYiraH said...

salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Nuna Pringia said...

nuna blogwalking sini.. dari segmen yang sama.. semoga berjaya. senang2 datanglah blog nuna.. :)
http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

Mia Liana said...

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

Cikgu Norazimah said...

Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html