Wednesday, December 11, 2013

Wordless Wednesday....Testing!

Published with Blogger-droid v2.0.10
Namie Beauty

10 comments:

Nurullai Abdullah said...

Hehe best kan apps tu nana. Jimat kuota internet kita. Akak biasa pakai ni jg tp tak terus publish. Akak publish to draf dulu. Pas tu baru akak masuk dashboard, akak cek dulu ok tak ok bru publish sbb apps bloggerdroid ni tak da preview kan.

YUS said...

Wahhh... bestlah!!!

Nana, cantik layout ni.. hehe...

nanakimie said...

@Nurullai Abdullah hihi,nana main publish je tadi kak,saja nak try:)

yang ni mudah sikit,kalau dulu nya nana tak pandai^^

nanakimie said...

@YUS ala akak nya lagi cantik!heee...ni nana guna template simple blogger je kak,just tambah background colour je:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

mcm best je..hihi

nanakimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI best2! yui try pulak tau^^

haaa...cepat2 install sekarang:)

Haryati Faizal said...

erm...nk try gak lah...

Azhafizah Md Nor said...

best application :)

asha hana said...

hik2. header dah tukar ea. comel2 :)

Affy Afiqah said...

ika ada apps ni kat phone heee :)
tapi jarang update guna phone..kadang2 je...