Thursday, January 9, 2014

Penaik Seri Wonder Pink Anugerah

assalamualaikum...

Penaik Seri Wonder Pink Anugerah


nak share dengan kawan2 salah satu produk Anugerah ni. produk 2 in 1 yang sangat2 menarik!
meh baca details mengenai produk diatas^^

Penaik Seri Wonder Pink Anugerah adalah satu-satunya pengilat bibir dan pemerah pipi yang bertindak mengikut suhu badan dan peredaran darah. Oleh kerana setiap individu mempunyai suhu badan berbeza, maka Wonder Pink Anugerah menghasilkan pelbagai warna yang berlainan apabila dikenakan di bibir atau pipi. Selain menyerlahkan warna semulajadi, ia juga membantu melembapkan dan menganjalkan kulit serta menghindari kedutan.

Doa-doa yang terkandung di dalam Penaik Seri Wonder Pink Anugerah:
  • Bacaan 30 Juzuk Al-Quran
  • Surah Baqarah
  • Surah Nur
  • Surah Yusof
  • Asma-Ul-Husna
  • Doa Bismillah
  • Wirid-wirid Seri Muka

 Cara penggunaan Penaik Seri Wonder Pink Anugerah:

1. Baca selawat dan Al-Fatihah dan niat kepada Allah untuk mengecapi apa yang dihajati
2. Bibir : Oleskan Wonder Pink Anugerah ke bibir sehingga menghasilkan lapisan yang sekata 
  Pipi: Loretkan Wonder Pink Anugerah dan sapu dengan rata seperti memakai pemerah pipi
3. Biar 1-2 minit dan warna Wonder Pink Anugerah akan berubah mengikut suhu badan anda

Kandungan Penaik Seri Wonder Pink Anugerah:
  • Minyak jojoba
  • Minyak bunga matahari
  • Vitamin A & E
  • Asid laktik & Kolagen

 Harga Penaik Seri Wonder Pink Anugerah:
RM34 (Semenanjung)
RM39 (Sabah/Sarawak)


menarik kan? warna dia pun sangat menarik^^
jadinya kalau pakai ni takda la nampak macam merah makngah tu, just nice! PINK dia tu yang cantik

kalau sebelum ni penah pakai lipgloss biasa tu je takda colour2
tapi ntah kenapa tertarik sangat nak cuba WONDER PINK ANUGERAH! 
my sis yang tolong beli kan kat kedai Dunia Herbs. kebetulan ada stok. harga asal RM34 sebabkan my sis ahli dapatla RM30.60

if kawan2 nak beli boleh klik senarai stokis & pengedar kat bawah ni ye.
dannn kalau nak harga murah boleh kirim kat kawan2/adik-beradik yang jadi ahli^^

sekian...

selamat mencuba!^^

http://www.anugerahquran.com/senarai-stokis

 

Mrs.A , Sis Lieya harus cuba neh^^

Namie Beauty

15 comments:

Norhasniza Khalid said...

macam menarik je produk ni... errmm... cek bajet jap untuk bulan ni..

Khai♥Rin : anies said...

Wow weeee

nuyui a.k.a miss YUI said...

tkut jap tgk mata model..huhu

AnneRaini said...

wow berserilah nana lepas pki produk ni ye... boleh try nnti kalo jumpa..

Gee Lion said...

tak pernah dengar tntang produk nih. inshaAllah akan usha2 nanti.. tapi sekarang lebih selesa ke mana2 tanpa menggunakan apa-apa pemekap. lebih selesa katanyer.. =)

nanalee caramelo said...

wow, macam best jer produk ni nana.

Liza Licha said...

mahal la pulak .. huhu :(

Eza Boom Boom said...

menarik ni.. baru tau pasal product nii :)

Azhafizah Md Nor said...

sangat menarik ni.memang penaik seri :)

Affy Afiqah said...

uihhh macam2 ada sekarang ekkk..

fieda said...

menarik la produk ni nana

Sally Samsaiman said...

tapi takut termerah sgt pulak...hahaha

asha hana said...

bagus nya produk nie. hana baru je dengar :)

QasehnyaRania said...

nak pi carik la. hihi
thanks sharing nana

munirah rahman said...

cantik model.. hihi