Sunday, January 12, 2014

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:

  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari 12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati (undian melalui random.org) 
Namie Beauty

26 comments:

Mardiah Diana said...

selamat bersegmen dik...semoga berjaya...InsyAllah akak pun nak join..hehe...sama2 kita jalan2 cari kawan...

Budu Bilis said...

Assalamualaikum. Singgah melawat dari segmen yang sama. done follow you :D

Segmen jalan-jalan cari kawan

asha hana said...

hana dr segmen yang sama gud luck :)

tarmizi said...

http://www.mizisempoi.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Gee Lion said...

selamat bersegmen cik nana. =)

Syuhada Baharudin said...

salam..
datang singgah dari segmen yang sama.

http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Dhiah said...

done follow..followback please from

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

dan jangan lupa join sekali

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

kalau nak menang fon yang comell ! :) Thanks . Followback tau !

Affy Afiqah said...

selamat bersegmen nana :)

Yanie Andierah said...

Saya follow blog awak . Dari segmen yg sama :') Jom followback and lawat blog saya ^^

http://babysiiwan.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Isma Ismail said...

bw sambil follow :) follow back maybe? ^_^

http://tik-tok-hastalavista.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan_3264.html

Anis Farhana said...

Hai. singgah dari segmen yang sama :)

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.

sha dhira said...

terjah dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

hepy blogging!

Ade Arif said...

Singgah dari segmen yang sama
http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Fizi Zaidi said...

bw dari segmen sally :)
http://kakikerja.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Ayu sukatiakula said...

singgah dari segmen yang sama

http://monwalktoremember.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

nurul nasuha said...

salam kenal.... dari segmen yang sama. follow sini.

http://suehanasuha.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Pwincess Saraa said...

Dari segmen yg sama.

Nur Shafiq said...

Shafiq berkunjung dari segmen yang sama :) Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Sally Samsaiman said...

Hai! Sally singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…
kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe…
Selamat berkenalan! ^_^
Sally Samsaiman

Hana Jalil said...

Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Jom join GA Handphone yang menarik ni →
Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen! ^_^
Singgah dari segmen yang sama ;D

HAJAR said...

Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

nayfatimah rasyid said...

http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dr segmen yg sama..ada masa nnt singgah la ke blog ayu ye...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi …
Jalan-jalan sini dari Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan…
Meh melawat kat sini jugak ... KISAH HIDUP KU

Nasz said...

Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.nasznadzeri.com