Thursday, January 16, 2014

Shopping free di ZALORA kali kedua

assalamualaikum...


sebenarnya tolong my sis & en.kimie order je ni. hari tu saja try install Kakao Talk untuk dapat voucher free Zalora RM75. bila da try rupanya voucher ni just untuk yang belum pernah shopping di Zalora. so terus suruh my sis & en.kimie install.

my sis order 2 pasang kasut en.kimie pulak order sweater. mana yang lebih pada RM75 kena tambah cash sendiri+postage RM5..bawah RM75 just tambah postage je. haa..sapa tak seronok kan:) 

ingatkan nak post entry share dengan kawan2 blogger. sekali bila suh kawan try install Kakao Talk ritu dia kata takda da voucher tu. maybe limited. btw tq sis jue share pasal voucher ni! 

memula risau jugak kot tak padan ke kasut & sweater tu. mujurla sedang elok je my sis & en.kimie pakai. untuk order kali neh siap dapat sampul angpau Gong Xi Fa Cai^^ 
tQ Zalora! tQ Kakao Talk!
 

Namie Beauty

22 comments:

Tihara said...

tak penah lagi sopim kat sini,
nanti lah try :)

Nurzakiah Hanum said...

comel2

Ezy Loy said...

nmpk cam kasot baby.. hihi
comel..

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah untung la.. banyak jugak nilai voucher tue kan..berbaloi2 la.. =D

Falsya said...

Untungnye dpt voucher zalora..kalau akak mmg akan amek brg yg ngam2 ngan duit voucher tuh..;))))

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah petang dik...wahh...bestnya adik dpt shopping kar situ...kasut baby tu pun comel sangat..hehe..

Yumida Huda said...

byk la voucher tu sis..beznye..sure kimi x sabar nk pakai kasut baru

QasehnyaRania said...

wah byk gak tu.
ciksu dlu shopping guna baucer RM50 tu je. skali tu je la .hihi

ZalinZalina said...

Kak ina baru shopping guna voucher Zalora bagi semalam...best sangat kan Nana :)

nana kimie said...

@Tihara nana shopim pun sebab vocer free kak,hihi....kalau x tak penah jugak ase^^

nana kimie said...

@Nurzakiah Hanum :)

nana kimie said...

@Ezy Loy yang biru hijau2 tu ye? tu kasut mama baby@kaklong nana:) body glove size 6 US nana ambek tu mujur padan,heeeee

nana kimie said...

@♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) memang sangat2 berbaloi kak,hope nanti diorang bagi voucher gini lagi:)

nana kimie said...

@Falsya haish da tentu tu kak,kalau nana pun memang akan ambek ngam2 je^^

nana kimie said...

@Mardiah Diana w'salam..nana tolong order utk kaklong je..kira shoping sekali la tu kan kak,hihi....kasut tu kasut mama baby kak:)

nana kimie said...

@Yumida Huda kan,nana pun rasa banyak jugak dia bagi 75tu..takpa da orang nak bagi ambek je,heeeee.....kimie da try pun sweater dia,mujur padan:)

nana kimie said...

@QasehnyaRania kita serupa la ciksu,ni pun sebab tolong orderkan utk kaklong nana je^^ nana tak layak guna vocer tu sebab da pernah shoping kat zalora,huhu...

nana kimie said...

@ZalinZalina mau tak best kan kak,benda free,heeee..jimat duit:)

asha hana said...

hana tak pernah beli dekat zalora. haha

Izzati Amira said...

tak pernah beli sini lagi. teringin jugak.. tunggu ler one day..hehe

Gee Lion said...

comelnyer kasut kaler biru.. kasut baby ke tu?

=3

Affy Afiqah said...

ohhhh myyyy!!! ruginya dah takde voucher...baru nak try uhukuhuk T_T