Friday, February 28, 2014

Baby Arish :)

assalamualaikum...

selasa 25feb ritu my sis da abes berpantang 44 hari. sekejap je masa berlalu.
sebulan lebih da usia baby Arish^^ 

untuk baby yang ke-4 ni my sis amalkan Ephyra selepas bersalin. 
saya yang duk suggest my sis cuba Ephyra:) 
alhamdulillah..bila da cuba my sis sangat2 berpuas hati!
 kira dalam tempoh berpantang & sehingga kini my sis tetap setia dengan Ephyra.next entry saya cerita lebih details okey.......

sekarang ni pun da mula rasa lenguh pegang dia. berat masa check up sebulan ritu 5kg. cepat betul membesar kan. abang chik Aisy pun da pandai mintak nak riba adik dia. kejap2 duk sayang tapi kadang2 tak hirau pun^^ sibuk join abang long & abang ngah main.

~baby Arish di usia 44 hari~




alhamdulillah.....rezeki baby Arish... ^^
Namie Beauty

11 comments:

Akif Imtiyaz said...

Singgah Sini Sambil Follow
Wahh bynyerrr ...
Semoga bby Arish membesar sihat kuat bersemangat dan sentiasa dlm redha Allah SWT ..aaminn

amal said...

comelnyaaaaa baby arish, jadi anak solehah tauu inshaAllah.

bestnyaa byk diaa dpt hadiah :)

Lieya Von Jay said...

comel nya si kecik . byk pulak hadiah yang dia dpat :)

Haryati Faizal said...

kiutnya...suke sgt tgk baby kecik

Syah Eida said...

tomeinya dia.. byk dpt hadiah =)

Mar Mansor said...

cutenya baby..nampak tembam..
bersusun hadiah yek..

Gee Lion said...

Mak aih.. banyak hadiah. Dah boleh bukak kedai dah tu. Hehehe..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam nana..comeynya baby Arish ,seronok nana dpt anakbuah baru yer

msredcheesecake said...

byk nye hadiah arish...ramai peminat ni bby arish yg comel...

acik idah said...

Alalalalalala... Comelnya diaaa... :D

QasehnyaRania said...

comel.
alhamdulillah.rezeki baby kan