Tuesday, February 18, 2014

Jalan-jalan Wangsa Walk Mall #pameran pengantin Malaysia 2014#

assalamualaikum....

al-kisah bebaru ni jalan2 ke wangsa walk.
sebelum ni just lalu je area situ so tak pernah masuk lagi la mall dia.

 

bila da sampai sana, masuk mall tengok2 ada pelamin bagai.
tak sangka pulak ada pameran pengantin masa tu^^

 

dari booth catering, booth photography, booth bridal semua ada.

Photo: Temui @nurulizzahcatering #nurulizzahcatering dan dptkan servis yg istimewa dr mereka di #pameranpengantinmalaysia  by #urbanvibeevent #lastday jgn ketinggalan.. Photo: Waaahhhh kusyuk sungguh abg ni dgr penjelasan dr #mahligaiimpiancatering..semestinya nk dptkan pakej paaalliiinnggg istimewa utk hari bersejarah mereka kan! *jgn tgu lama2...sambarr ajeeee...* ^^ #pameranpengantinmalaysia #urbanvibeevent #wangsawalk #lastday  bermula 14-16 Feb 2014...#segalanyadisini
 

gambar credit to fanpage Pameran Pengantin Malaysia

 tujuan utamanya nak cari hadiah baby Arish & Humaira (anak buah me & mylove)
tak jumpa yang menarik so decide cari kat tempat lain pulak.

keluar je mall kengkonon request nak makan Mee Udang Mak Jah dulu.
gara2 tengok entry blogger eyriqazz & ciksue.
tapi macam tak nampak pulak mana satu deretan restorannya.

malas nak pusing2 cari, terus menuju ke next destination^^
#misimencarihadiahbaby#

bersambung..... 
Namie Beauty

15 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik Nana...

Nurzakiah Hanum said...

wow gempaknya

Nurzakiah Hanum said...

best2

Liyliz said...

alah nape update sikit je .. baru nk baca pnjng2 ..

msredcheesecake said...

rasa cam nak sanding lagi sekali lak...hheee

nuyui a.k.a miss YUI said...

best jln2 =)

Lieya Von Jay said...

ehem nana.. mcm terbau nasik myk ja :)

nana kimie said...

@Mardiah Diana w'salam akak.... ^^

nana kimie said...

@Nurzakiah Hanum hihi...

nana kimie said...

@Nurzakiah Hanum :)

nana kimie said...

@Liyliz hihi..tu je cetanya dear:)

nana kimie said...

@msredcheesecake sanding dalam mimpi pun boleh kak:)

nana kimie said...

@nuyui a.k.a miss YUI bab jalan2 sapa tak suka kan yui ^^

nana kimie said...

@Lieya Von Jay ehem akak....nak makan nasi minyak akak dulu...:)

QasehnyaRania said...

la. tak tahu pon.

nana, kalau dari wangsa dekat raoudbout tu terus je ke depan. kat area bangunan kedai tu. mak jah hujung skali.