Thursday, February 13, 2014

Kat mana nak cari barang baby murah?

assalamualaikum....

kali ni nak share online shop terbesar dan termurah di Malaysia!
da pernah share pun sebelum ni.
cuma nama dia je berubah. 
kalau dulu Bajubabyatasrak sekarang Atasrakcollection.
 
pernah dengarkan?:) 
untuk yang belum tahu Atasrakcollection just guna sistem pre order.
sebagai contoh untuk details pre order bulan FEB-MARCH 2014

Pre order :: 12 FEBRUARI 2014 hingga 10 MARCH 2014.
Tarikh utk payment :: 23 FEBRUARI 2013 hingga 10 
MARCH 2014.
Tarikh barang akan di pos kepada anda :: 123/14/15 
MARCH 2014
  
so bagi sapa2 yang nak order kena la bersabar sementara barangnya sampai :)

 haaa...jangan risau Atasrakcollection berdaftar dengan SSM.
pengalaman saya pernah tiga empat kali jugakla beli dekat Atasrakcollection.
lebih kepada mainan anak buah.


baru2 ni my sis order Rocker Fisher Price RM155.
12 February barangnya sampai.
before ni ada jugak beli Lamaze, Apple Learning.
banding dengan online shop lain memang paling murahla.


okeh!yang lebih menarik BUKAN barang babyje yang ada & MURAH2!
untuk mummy,kids,ladies..pun ada...

jom tengok apa yang menarik di Atasrakcollection~~


Wooden Toy Multifunctional Baby Walker RM110




 

Musical Studio Band Drum Set for Kids RM63.00




Children Playdough Ice Cream Double Twister RM30.00




Pancake Pan - Makes 4 Pancakes RM36.00




Cartoon Cake Maker RM52.00




Steamboat with Grill Pan RM150.00


 

3tier Chocolate Fountain RM50.00


 

  Portable Steamer Iron RM46.00

 

 

 Hello Kitty Water Dispenser RM53.00

 

Chiffon Palazo RM26.00

 

 

 Long Chiffon Cardigan RM26.00

  dan bermacam2 lagi! boleh terjah link website dibawah sekarang okey:)

website: http://www.atasrakcollection.com.my 

facebook page: http://www.facebook.com/Atasrakcollection.com.my

Namie Beauty

18 comments:

Rai Ourkizuna said...

okay...yg mold buat kuih tu saya teruja..hahaha...

Nurzakiah Hanum said...

cute2

Lieya Von Jay said...

eh serius murah .. :)

msredcheesecake said...

betul la ...cam murah sgt ni...

Farah Waheda Wahid said...

ok akak dah rambang mata .... hu huhu.... macam nak ricky2 jer ni...

Falsya said...

Teruja sgt ahkak ngan semua brg2..especially walker tuh...comelllll..

Cik Itah@RRP said...

salam. memang murah la..

asha hana said...

hana mata lebih terpaku kpd barang2 yang bawah tu. haha :P

nuyui a.k.a miss YUI said...

nk p terjah tgk

Cuddly Little Pie said...

Kalo teringin nak beli keperluan baby lain pun bolela dtg jenguk2 kami jugak ye..

http://cuddlylilpieboutique.wordpress.com

amal said...

nak main yang ice cream double twister tuu hee

Alexander Khan said...

Menarik.
Kalaiu ada yang mencari barangan preloved berjenama untuk baby & kida, boleh melawat kedaipreloved.blogspot.com

Thanks.

sazaly abdullah said...

Wah mmg rambang Mata tgk! If ADA yg nk cari diaper cake utk hadiahkn pd sdara Mara,kwn2 atau utk bby sendiri blh la contact sy 0126259720 nurul :)

sazaly abdullah said...

Wah mmg rambang Mata tgk! If ADA yg nk cari diaper cake utk hadiahkn pd sdara Mara,kwn2 atau utk bby sendiri blh la contact sy 0126259720 nurul :)

sazaly abdullah said...

Wah mmg rambang Mata tgk! If ADA yg nk cari diaper cake utk hadiahkn pd sdara Mara,kwn2 atau utk bby sendiri blh la contact sy 0126259720 nurul :)

sHaRiNa eLyaNa said...

Long Chiffon Cardigan dah macam baju kebaya hihi tp cute :

done nestle dan downy

safiyyah osman said...

baru jumpa link awk..pls contact me..nak bg free gift... tq sebab susah2 review..

Nurul Aini said...

Meroyan kejap tengok barang2nya..wah..excited gila..ehh.nasib baik tak gila. Kena terjah ni. hehe.