Saturday, February 22, 2014

NAK TAHU KENAPA EPHYRA LEBIH BERKESAN & BERBALOI BERBANDING PRODUK2 LAIN DI PASARAN?

Photo: ❤️ NAK TAHU KENAPA EPHYRA LEBIH BERKESAN & BERBALOI BERBANDING PRODUK2 LAIN DI PASARAN? Jom baca sharing blogger ini, SANGAT BAGUS & BERMANFAAT UTK DIKONGSIKAN KEPADA SEMUA!!❤️

Repost from @mamaizzzara>>>, Morning..hari ni jom aku kongsikan sedikit sebanyak pengalaman pengambilan supplement. aku sendiri dah memang jenis yang suka try n error dalam pengambilan supplement ni..daripada yang murah sehingga la yang mahal. kesan ada..tapi ambil masa berbulan2 br nampak hasil yang sikit. Tapi lepas consume #ephyra aku terus jatuh cinta. sebab dalam masa kurang 14 hari aku dah nampakkesan positif pengambilan #ephyra ni. Sampai aku terfikir..."ehh..kenapa..kenapa..cepat sgt kesan ni??" ...dalam hati dah risau... dari situ aku start mengkaji...kenapa hasilnye superbbb...korang nampak sendiri kan..supplement lain.harga beratus2 ..tapi kandungan gram dlm satu sachet hanye 3g...tapi #ephyra ni 15g okeyyy...thats why kesan dia cepat yang amat..supplement lain harga RM120..tapi total kilogram baru 90 gram..#ephyra ni harga br RM197 tapi total gram yang korang akan dapat 450g okeyyy! 
Jadi siapa yang kata #ephyra ni mahal??? angkat tangan... jadi sila betulkan persepsi uolls okey...ephyra ni kira sangat2 murah dan mampu milik..untuk detail pengiraan bg yang tak jelas boleh g blog mamaizzzara.blogspot.com

So, kepada mereka2 yang masih tak sedar yang anda tertipu dgn harga murah kuantiti sedikit..sila sedar sekarang okeyy.. yang berminat nak beli #ephyra dengan harga #promosi boleh sms/whatsapp 0162126420 untuk best deal. Nak booking dulu pun bolehh..takde masalah..gaji lagi 2-3 hari kan.. @ephyra2u 
sms/whatsapp 0162126420

#ephyra #gaji #ephyrasale #ephyra2u #student #ptptn #supplement #murah #oceanlife2u #oceanlife #cantik #harga #terbaik #selamat #halal #luluskkm #ephyralicious #ubat #kesihatan #dalaman #luaran
Jom baca sharing blogger ini, SANGAT BAGUS & BERMANFAAT UTK DIKONGSIKAN KEPADA SEMUA!!

Repost from @mamaizzzara>>>, Morning..hari ni jom aku kongsikan sedikit sebanyak pengalaman pengambilan supplement. aku sendiri dah memang jenis yang suka try n error dalam pengambilan supplement ni..daripada yang murah sehingga la yang mahal. kesan ada..tapi ambil masa berbulan2 br nampak hasil yang sikit. Tapi lepas consume #ephyra aku terus jatuh cinta. sebab dalam masa kurang 14 hari aku dah nampakkesan positif pengambilan #ephyra ni. Sampai aku terfikir..."ehh..kenapa..kenapa..cepat sgt kesan ni??" ...dalam hati dah risau... dari situ aku start mengkaji...kenapa hasilnye superbbb...korang nampak sendiri kan..supplement lain.harga beratus2 ..tapi kandungan gram dlm satu sachet hanye 3g...tapi #ephyra ni 15g okeyyy...thats why kesan dia cepat yang amat..supplement lain harga RM120..tapi total kilogram baru 90 gram..#ephyra ni harga br RM197 tapi total gram yang korang akan dapat 450g okeyyy!
Jadi siapa yang kata #ephyra ni mahal??? angkat tangan... jadi sila betulkan persepsi uolls okey...ephyra ni kira sangat2 murah dan mampu milik..untuk detail pengiraan bg yang tak jelas boleh g blog mamaizzzara.blogspot.com


credit to  EPHYRA OFFICIAL FAN PAGE

sharing is caring:) 
berminat nak cuba Ephyra? boleh sms/whatsapp saya di 013-5914674
harga promosi masih berjalan sehingga 28 februari 2014
#hargakawan2sayabagi#sama2bantusebarkankeberkesananEphyra#
Namie Beauty

1 comments:

Zara Nurhaidah said...

zara amalkn pgambilan shaklee untuk mguruskn badan.. hehehe..