Monday, February 24, 2014

Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih

Assalamualaikum,

Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih

Ini adalah segmen percubaan pertama dari blogger Mawar Putih. Sila luangkan masa anda untuk berkongsi segmen menarik ini.hehe..Kenapa menarik? Sebab ini segmen 2 in 1.

Selain daripada tambah follower atau bahasa manis...kenalan, Mawar Putih juga akan sediakan satu ruangan khusus untuk BLOGLIST SEPANJANG TAHUN 2014. Cepat...jangan lepaskan peluang keemasan untuk Mawar Putih blogwalking ke blog anda setiap masa.

Haruslah ada syarat-syarat kan..Segmen ini terbuka kepada semua yang bergelar blogger, bukan anonymous atau pinjam blog kawan.Kena ada blog sendiri. Sama ada blog anda dah mencecah ranking tertinggi sehingga la baru bertatih,baru 1 follower juga boleh join segmen ni. Bermula hari ahad, 23/02/2014 sehingga 26/02/2014. Segmen tutup secara rasmi pada jam 10 malam.



SYARAT MUDAH DAN SIMPLE. TIDAK MENGAMBIL MASA LAMA..
1. Follow blog Mawar Putih.
2. Like Official Page FB Mawar Putih sebelah kanan tu..
3. Buat Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih
4.Copy coding yang disediakan ke dalam ruangan HTML dan siap untuk publish..
5. Tinggalkan URL entri ke dalam ruangan komen entri ini

CIRI-CIRI BLOGLIST DICARI & ADAT BERSEGMEN:
1. Jujur follow blog ini. Follower akan diupdate untuk memudahkan semua peserta saling berkenalan. Jangan risau, i oll follow balik semua follower. Kalau dah follow tu, tetap follow juga sampai bila-bila.hehe
2. Siapa like official page akan diberi lebih penilaian untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist. Kacang je tu kan..
3. Seorang blogger yang rajin update blog. Bukan bermaksud sehari 5 entri tapi at least ada update dalam masa seminggu. Tak seronok la kan follow blog yang 2 bulan sekali baru nak update.
4. Sanggup jadi sahabat blogger Mawar Putih dan rajin blogwalking ke sini. Jika rasa-rasa tidak sanggup, secara automatik penyertaan anda sebagai bloglist akan terbatal dan digantikan dengan blogger lain. Setahun tu...lama kan.

Keputusan bloglist akan dibuat dalam masa seminggu selepas tarikh tutup segmen. Kesudian anda melawat ke Mawar Putih amat dihargai..=)
Namie Beauty

17 comments:

Nurzakiah Hanum said...

Good luck

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen nana...

Kisah Si Dairy said...

best of luck ye..

Tihara said...

good luck yea nana :)

ain syafieqa said...

terima kasih sudi join dan support, semak juga senarai peserta di http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

Anizz Annisa said...

hye.. salam ukhwah..anis dr segmen yg same :)
http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

acik idah said...

Selamat bersegmen & good luck.. :)

QasehnyaRania said...

selamat besegmen nana

Zara Nurhaidah said...

gudluck dear ^^

aynora nur said...

Selamat bersegmen...salam ukhwah.

http://www.aynorablogs.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

Syuhada Baharudin said...

salam..
datang blogwalking dari segmen yang sama.
selamat bersegmen ye..

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

arina abdul rahman said...

Assalamualaikum.. dari segmen yg sama..done follow.. jemput singgah ke blog:)


http://arinacamaro.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

ain diyana said...

Salam singgah... dtg drpd segmen yg sama...Im one of your blog's follower now,,, have a good day :D

http://thinkingofthestar.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

ctfand said...

singgah sini dari segmen yang sama.. :)

Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Singgah
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

Miss Fairytale said...

Selamat bersegmen. :B Salam ukhwah. Saya datang dari segmen yang sama ^^


http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

Jom comment cerpen saya :)

http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/cerpen-suka-atau-cinta.html

AyuInsYiraH said...

salam...maaf sangat sbb ayu lambat blogwalking.. ayu busy sikit..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..ayu ada buat segmen juga...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html