Thursday, March 6, 2014

Besday party ::: Makan2 :::

assalamualaikum....

da masuk hari keenam di bulan mac baru nak update entry.
apapun thanks untuk kawan2 blogger! even blog sunyi sepi masih ada yang sudi singgah & tinggalkan jejak di sini.
maaf ye belum berkesempatan lagi balas jejak kawan2....free2 nanti saya balas ye...


ok ceritanya 1 mac baru ni my mom buat makan2 sikit. celebrate besday in february gitu. semuanya da dirancang awal oleh my sis^^

kek besday! : moist chocolate cake, cheese cake, chocolate indulgence.


kat umah ni menu wajib kalau buat makan2 mesti ada laksa.
seperiuk besar jugakla. menu lain makaroni goreng, agar2, buah oren, kuih getuk ubi & roti pelbagai jenis.


   


makan2 gini je. jemput jiran2 kawan2 my sis pastu sedara mara. ada jugak my mom jemput cik abam datang. tapi lewat jugak sampai jem katanya. sian awok ye datang jauh2...<3
dalam tak berapa suka laksa abes dua mangkuk jugakla cik abam makan^^ makan2 borak2 pas magrib baru ye gerak balik.

pas magrib pun ada lagi tetamu datang. sedara & kawan my mom. alhamdulillah...majlis yang  cukup simple. makanan pun takda tinggal banyak. so takla membazir kan.
moga2 keluargaku terus dimurahkan rezeki selalu...amin...

Namie Beauty

2 comments:

Tihara said...

tak jemput akak pun, hehe
happy belated birthday :)

Ezy Loy said...

bestnye makan2..
xajk saye pon.. hihi