Friday, March 7, 2014

Update hadiah giveaway, cek Nuffnang & CPUV ke-3 2014

assalamualaikum...

selamat berhujung minggu kawan2 blogger ^^
alhamdulillah..cek Nuffnang da selamat sampai pagi tadi. terkejut jugak sebab takda terima payment advice. maybe terlepas pandang / da terdelete email dari HSBC. 


hadiah giveaway Kak Ina pun sampai pagi tadi. suka sangat baju ni. suka warna dia. peach2 gitu. tapi sayang size L. takda rezeki saya nak pakai. rezeki my mom / my sis la jawabnya ni ^^ apapun terima kasih AwanazStyle Muslimah Shop!





dan petang tadi bukak blog tengok2 ada iklan baru menari2. terus tergerak nak tengok earning Nuffnang..upenye CPUV ke-3 untuk tahun ni.  terima kasih pihak Nuffnang & LINE Shopping! syukur rezeki di hari Jumaat yang penuh barakah ini :)







tudung awning Nur Kasih terima dari Kontes U-Blogger selasa lepas. tQ so much Mywife Closet! bukak2 parcel sekali tengok ada hadiah extra. shawl! tudung ni size L dapat ke my mom. da siap melaram pun g keja^^ shawl ni je belum rasmi lagi. yang bestnya shawl ni lebar! corak dia pun simple & cantik <3



okay hadiah2 seterusnya dibawah ni da lama terima cuma belum berkesempatan update. kiranya entry ni sebagai penghargaan & rasa terima kasih saya untuk penganjur & penaja giveaway....

Mr&Mrs Right couple cushion cover dari RRWW BrideToBe Blogger Contest 2013

 3 kotak Ephyra Trial Pack + cash RM30 dari Contest Ephyra Idaman Saya


fridge magnet dari Contest Jom Teka by sis Yumida


terima kasih! moga kita semua terus dimurahkan rezeki selalu...amin

Namie Beauty

12 comments:

shahida rahim said...

waaah banyaknye dapat hadiah!tahniah :)

cahaya mata said...

wah...bestnye dy... untunglaa... congratz..

ikafantasi said...

wah bestnye!

Ezy Loy said...

tahniah cik nana..
byk dt adiah..
murah rezeki..
=)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..

murah rezeki.

IntaNBerliaN said...

Alhamdulillah.. murah betoi rezeki nana..

btw, alaa siannya.. tak muat ke.. dah jadi rezeki mak kan.. hadiah dari nana utk mak or sil la tu :-)

nana kimie said...

olo..xleh lawan shida..shida lagi banyak..heee...btw tq!:-)

nana kimie said...

alhamdulillah....xsabo nok jupo bby dy..hikhik ;-)

nana kimie said...

heee...suka2..sebab dpt hadiah kan ^^

nana kimie said...

terima kasih Puan Ezy! moga murah rezeki Puan Ezy sekeluarga juge....amin..insyaAllah :-)

nana kimie said...

alhamdulillah....moga sama2 kita murah rezeki kan yui..amin ;-)

nana kimie said...

alhamdulillah...heee..aah kak rezeki kaklong nana baju tu...^^