Thursday, May 22, 2014

Kat mana nak cari monopod dengan harga murah?

assalamualaikum...

nak kongsi dengan  kawan2 yang mana tengah mencari2 monopod dengan harga yang lebih jimat & murah. boleh tengok2 kat bawah ni ye. dunia dihujung jari, klik2 & hanya perlu tunggu barang sampai.. 

ok jom tengok!

http://www.lazada.com.my/grade-aaa-selfie-stick-monopod-for-smartphones-and-digital-cameras-22cm-95cm-black-525227.html

Grade AAA Selfie Stick Monopod for Smartphones and Digital Cameras (22cm -95cm) - Black & Pink 

RM26.00

 

Blue Extendable Aluminum Mini Handheld Selfie Monopod Smartphone Digital Camera

RM 25.00

 

 Monopod Pocket Size Self Potrait Camera Stand with Smart Phone Holder - Black & Blue

 RM24.80


dan banyak lagi pilihan HANYA di LAZADA. cepat sementara stok masih ada & sebelum sale habis!
 
Namie Beauty

14 comments:

AnneRaini said...

murah2...

Tihara said...

murah jugak eh nana :)

are_lin@yu said...

wahh murah sgt ni..tp tula nset plk kamera xcntik.hiih

shahida rahim said...

tak terbeli pon lagi monopod ni..haihh harga dah murah tu..kena beli ni hihi

Cik Itah@RRP said...

salam. memang murah dan berpatutan..thanks share dear :)

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Wah lagi murah dari akak beli sblm nie la..cepat2 grab..=D

thisni3zahata said...

Wah..dah murah dh skrg..dulu mase mula2 fofular..boleh tahan jgk rege die..haha..

Ismi Ana said...

Murah betul ni. Tanjat gigirl bace. Ahahaha :D

Izzati Amira said...

ni memang murah sangat2 dah ni... haritu ade gak tengok2 lazada. kak nana pernah on9 shop kat sana x??

btw, klik2 libresse 10x

Aisyah Az said...

Betull!! Kat lazada mmg murah compare to harga on9 shop lain.

Muhd Bukhari said...

monopod murah rm11 je,pos rm6..col 010 3753054 taw....

muhammadul amin said...

Monopod rm11..lau bluetooth shutter brape plak..?

Hilmi A. Z. said...

kami ada menjual power bank Pineng Original. waranty 1 tahun.
sila ke link di bawah untuk pemilihan model & colour:
http://kpgonline.blogspot.com/

ibnu marzuki al firdaus said...

free - just beli ANY barang kat tesco on9 now :D