Saturday, May 17, 2014

Mamee Chef - Malacca Factory Visit Invitation

assalamualaikum...


rasanya ramai yang update pasal invitation dari Nuffnang ni kan. memang seronok kalau dapat pergi..da lama tak join lawatan ke kilang2 ni. last masa 2nd year tak silap. fakulti buat lawatan ke Kilang Yakult.


tengok tarikh dia confirm2 tak dapat nak join sebab hujung bulan ni abang sedara kawen. btw terima kasih Nuffnang atas jemputan:')

Namie Beauty

9 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Akak pun dpt.. =D

Hana Hafis said...

Dapat invitation jugak! ☺

Marou Apple Hijau said...

BBL pun dapat tapi sayang tak dapat nak pergi

Dreamland said...

samalah kak nana.. dekat Melaka tu.. ingat nk pergi.. tp balik kampung pulak.. xde rezeki.. huhu

Ismi Ana said...

Alahai..sedihnye. Takde rezeki.

Nurul Farahizzati Zakaria said...

zizie dapat.. dekat sgt dah.. kalau xde apa2, mmg nak join. :)

Cinta hazanis said...

jom join nana.:)

cahaya mata said...

same2..huhu

MAT NOR said...

tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak