Tuesday, May 27, 2014

Pizza Hut.....Taste of Italy

assalamualaikum....

kesahnya beberapa minggu yang lepas my sis ajak try Pizza Hut yang terbaru ni..Pizza Italy =) ada 3 jenis...Florentine Chicken Pizza, Tuscan Beef Pizza & Romano Chicken Pizza. sebabkan tak tau mana satu yang sedap. terus tanya akak kaunter tu yang mana sedap & selalu orang order. ok, ROMANO CHICKEN PIZZA katanya.


ROMANO CHICKEN PIZZA

rasa? tak ingat da pun sebenarnya...sebab da campur2 makan dengan pizza lain. tapi bagi saya okje. sedap! cuma untuk ketebalan, Pizza Italy ni nipis sikit. bentuk dia pun lain kan, manjang gitu=)

kami order sekali dengan BIG VARIETY BOX, Hawaiian Chicken Pizza (Regular) + 2 mushroom soup. TOTAL semua RM80 ++. tengok gambar ni rasa nak makan lagi! lagi! dan lagi! -.-


Veggie Lover Pizza

Hawaiian Chicken Pizza

Namie Beauty

16 comments:

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

terliur nya..huhuh,.nk order ngak la..heheh

Farah Waheda Wahid said...

akak suka yang tuscan beef pizza tu... he he he...

Liyliz said...

AKAK LIZ dah lama x mkn pizza. terliur ni. smentara tgu lunch

Nadzirah Salahuddin said...

Ohmai.. makin rindu rasanya nak makan piza. Takpe. Nanti keluar MidValley ni nak beli. haha~ thanks for this post. Rasa cam dah ada idea nak beli yang mana nanti.. =)

cahaya mata said...

bestnye! nk order la cmni..hehe.. yunk..i tag u.. ^^ http://muslimahad-deen.blogspot.com/2014/05/liebster-award-part-2.html

AnneRaini said...

akak suka gak piza itali tu. nampak simple tp sedap.

Mime MF said...

tgk gmabar pun nmpk sedap apatah lg memakannya...nyum2

msredcheesecake said...

sedapnya... belum rasa lagi ygbaru ni...

Izzati Amira said...

perghh , tak nak share sepotong tak tau lah kak nana.. hha

Siti Aisyah said...

aisyah prnh mkn pizza italy tu!! mmg best sgt!! aduhh..terliur la pulak ;)

Lieya Von Jay said...

lama dh kak xmakan pizza :)

Nurul Farahizzati Zakaria said...

tengah sengkek nak order pizza ni sis.. belanja ler.. hikhihkhik..

Ismi Ana said...

Mmg sedap pun piza ni, org yg kata. Hihi. Ana x merase lg. Pasal bz memanjang. Tak sompek menikmati piza. Huhu

acik idah said...

Aduhaii... terliur nengok ayam tu...

Cik Puan Eka said...

nyum2 kami tak sempat nak tanya akak tu, tapi nengok kat gambo, nampak romano chicken lebih menggoda.
hHahaha

so kami pun order romano chicken, yesss sedap suka suka hehehehe

are_lin@yu said...

sdapnya tgk..lma ayu xmkn pizza.hehe