Friday, May 16, 2014

Selamat Hari Guru! "GURU: PENCETUS KREATIVITI, PENJANA INOVASI"

assalamualaikum....

 

Salam Jumaat 16 Rejab 1435H....SELAMAT HARI GURU BUAT SEMUA GURU2 YANG TELAH MENGAJAR DAN MENDIDIKKU TERUTAMA MAK DAN ABAH TERCINTA yang setia menjadi pendidik terbaik buatku sehingga kini<3 buat guru2 tadika sekolah rendah sekolah menengah dan pensyarah2 matrik & u. terima kasih tidak terhingga saya ucapkan atas segala tunjuk ajar dan ilmu yang diberikan!

teringat pulak baru2ni jumpa cikgu tadika kat kfc. masa tu baru je sampai dengan mak dekat lane nak beratur. tiba terpandang wajah seorang wanita didepanku. eh cikgu Noraini! alhamdulillah..masih aku ingat nama dan raut wajah cikguku. terkejut sekejap. terus mak kenalkan aku...tapi cikgu tak ingat :') hanya kata pujian yang aku terima. takpa cikgu janji saya ingat cikgu ^^ Terima Kasih Ya Allah! Terima Kasih Cikgu!


semoga GURU2 ku ini dipanjangkan umur, diberkati Allah & dimurahkan rezeki selalu..aminn!

tak dilupa Selamat Hari Guru buat kedua2 kakakku yang disayangi....Along & Angah! ...dan semua rakan2 blogger yang bergelar guru,ustaz,ustazah,pensyarah dan sengkatannya...:)

.........................................................

 blueberry cake!

 haa kek ni jugak ada kaitan dengan Hari Guru. gambar kat atas ni my sis just order saja2 untuk makan. sebab da pernah rasa sebelum ni. jiran bagi setupeware kek untuk rasa. sedap! lembutje kek dia. tak berapa gemar kek pun jadi suka dengan kek jem2 ni. so untuk sambutan Hari Guru Tadika anak2 buahku, my sis order lagi blueberry cake seperti diatas^^

HAPPY TEACHER'S DAY!:)

Namie Beauty

9 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat hari guru buat semua guru2...

Ismi Ana said...

Cam sedap je kek tu kak. Terliur pulak aih. Hihi

Cik Itah@RRP said...

salam. blueberry cake tu menarik perhatian sy hehehe

btw menabung olay for u dear :)

Nini Hanini said...

bakal cikgu nak sambut jugak boleh? kihkih..sedapnya kek,aaaa~ terliuq dah ni XD

Izzati Amira said...

blueberry kek!!! om nom nom..
selamat hari guru !!

cahaya mata said...

sedapnye blueberry cake tu..nak sket........

Amir Abdullah said...

Mohon share gambar yea,tq

Ainim Suju said...

selamat hari guru

Nadratul Syazwana said...

Alamak kan dah terliur. Fav tu kak blueberry hihi Selamat Hari Guru!