Wednesday, May 28, 2014

Wordless Wednesday...


Namie Beauty

14 comments:

Sabrina SA said...

Hahaha betul lah >_<

Amy J said...

ye ke? rasa macam terbalik je. hahaha.

saya punya bilik tak pernah kemas. kalau kemas pun, mampu bertahan sampai 3 hari je. lepas tu.. ....

Myra Jay said...

Girls Car tak seteruk tu..
Boys Car pun tak percaya sebersih tu..huhuu

Mime MF said...

huhu betul kot...ngee:P

Farah Waheda Wahid said...

tang kereta tu cam tak betul jer... hi hi hi...

Liyliz said...

biar betul sepah nya

Ismi Ana said...

Hahaa..cam terbalik je! +_+ mule rase musykil! Hahaha

cik lisa said...

tak kesemuanya, heheheh

Asha Lya said...

ishh tak ada la plak sampai mcm tu :D

are_lin@yu said...

keh3 rsa mcm btl ja..hehe

Diana Rashid said...

hehhe..tengok orang jugak la..tapi lelaki memang macam tu..kalau perempuan tak kot..perempuan dia lebih bersih dan kemas..:p

Izzati Amira said...

100% setuju lah kaka nana kalau benda ni berkait dengan saya.. hahaha. kalau ada kereta mesti saya jd mcm tu... hahah.

btw , kak nana.. zati nak tahu mcm mana kak nana letak iklan nuff kat bawah entri pos ni?? share link or tuto boleh? heee (:

Nanie Dean said...

Hmm... cam tu ke? Bila dah jadi suami isteri, balance la... so dua2 bilik dan kereta pun akan jadi bersih!

AnneRaini said...

hahaha..mcm betul jer..hehe