Wednesday, June 18, 2014

Random entry & CPUV ke-24 2014 Huawei Ascend P7

assalamualaikum...
 
berita sedih yang baru sahaja diterima..terpandang di bloglist berita pemergian blogger Kak Syuhada Baharudin..even saya tak kenal kak syu...tak pernah bersua...tapi pernah jugak beberapa kali singgah di blog kak syu membalas kunjungan..apapun...salam takziah buat keluarga arwah kak syu..semoga roh arwah dicucuri rahmat. al-fatihah...
 
 
 .................................................
 
seminggu lebih tak berupdate malam ni muncul sekali lagi random entry. 30 mei ritu sahabat saya da selamat bersalin. dapat baby girl! alhamdulillah..congrats dear! teringin nak jenguk baby tapi jauuuhh :'( semoga baby Nur Aufa Hannan menjadi anak yang solehah....aminnnn...
 
31 mei - 1 jun berada dikampung..kazen sebelah ayah kawen...kemudian 7 jun pulak bertolak ke Port Dickson. kenduri kawen kazen sebelah mak pulak. cuti sekolah kan memang banyak kenduri kawen..lepastu baru free sikit..tapi mood nak blogging pulak takda.

 14 jun cik abam ke terengganu, trip company dia. aktiviti mencandat sotong. sampai mabuk laut cik abam mencandat..dapat 6 ekor, banyakla tu kan sebab 1st time mencandat. syabas sayang!

dan seterusnya nak ucap terima kasih kat Nuffnang! even blog tak berupdate, tetap baik hati bagi saya cpuv. tak lupa terima kasih pada semua! sebab sudi singgah & tinggalkan jejak kat sini...

Ascend P7 (White)

memang cantik smartphone Huawei Ascend P7 ni..! smart je colour putih...tengok kat vmall.my tadi pun da out of stock..tQ pihak pengiklan Huawei sudi tempek iklan kat blog saya~


Namie Beauty

13 comments:

Akif Imtiyaz said...

Al Fatihah untuk arwah ..
Tahniah untuk Nana..

Abu Zaini said...

Tahniah for admin

Sally Samsaiman said...

Mmg sedihnya pasal kak syu...haihhh...dah ajak ye kan...alfatihah...

Congrats utk kawan, utk sedara sblh ayah, utk Cik abam and sbb dpt cpuv...hehehe :)

Norhasniza Khalid said...

Kesedihan mencengkam.. Al fatihah, tahniah juga dengan melekatnya cpuv nuff...

Kisah Si Dairy said...

al-fatihah..moga syu tenang di sana...
dan tahniah kat nana..dapat cpuv baru

Nurzakiah Hanum said...

al fatihah

nuyui a.k.a miss YUI said...

al- Fatihah

tahniah nana..

Ismi Ana said...

Takziah buat keluarga arwah..

Lieya Von Jay said...

tahniah nana dapat cpuv baru. akak xdpat pon sadis.. :(

Tihara said...

salam takziah untuk famili arwah

alhamdulillah rezeki berblog kan nana :)

MAT NOR said...

Salam Takziah

Alhamdulillah dan Tahniah utk CPUV yang dapat

AnneRaini said...

Alfatihah utk arwah.

Musim cuti sekolah mmg byk kenduri.. Akak teringin nak candat sotong tp akak xsuka laut..hehe

Cik Itah@RRP said...

salam. al-fatihah buat kak syu..