Thursday, August 21, 2014

Saya mahu duit raya daripada sekilass.com

http://sekilass.com/2014/07/28/selamat-hari-raya-1435h2014-giveaway-sekilass-com

KLIK BANNER DI ATAS UNTUK JOIN

...................................................................


gambar candid di Hari Raya Kedua 2014 

lokasi : rumah kenalan kakak sulungku
boleh kata rutin tahunan apabila kami sekeluarga pulang beraya dikampung. satu keluarga serbu tuan rumah. alhamdulillah..semoga ikatan yang dibina kekal hingga ke akhir hayat :) 

ingat lagi kata2 mak kepada kenalan kakakku semasa kami bersalam-salaman untuk pulang:
" makcik anggap kita ni satu keluarga ye. semoga hubungan kita kekal hingga ke syurga"
sungguh2 makcik tu berkata sambil peluk mak dan pandang kami...:')


................................................................

Saya mahu duit raya daripada sekilass.com kerana saya mahu sumbangkan sedikit sebanyak bantuan khususnya untuk umat Islam di Syria. Dan duit raya yang selebihnya untuk simpanan saya pada masa hadapan.




Namie Beauty

17 comments:

Asha Lya said...

Gud luck nana

Sya Mimie said...

Semoga berjaya ya..

Nurzakiah Hanum said...

singgah pagi

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah pagi dik..semoga berjaya..

Booty Martinez said...

terima kasih join.
gambar kandid tu semua hadap makanan ke..pandang bawah je semua. hehe

Alhamdulillah, niat yang baik untuk menderma, semoga ada rezeki untuk menang :)

Good luck!

admin, sekilass.com

Ismi Ana said...

Goodluck kak nanakimie ^^

Cik Itah@RRP said...

salam. all the best nana :)

Noah Iman said...

Gd luck

nana kimie said...

Tq sis lya =)

nana kimie said...

Terima kasih sis mimie ...^^

nana kimie said...

Haish lamanya Nana xjenguk sis...huu

nana kimie said...

W'salam...akak!huhu. Pun lama Nana xjenguk akak :( mood blogging da ke laut kak...moga Kak sihat2 je ye ....terima kasih akak..

nana kimie said...

Sama2 kasih.. Hihi. Haah semua tengah khusyuk menikmati ketupat lemang & rendang :)

Tq sis!

nana kimie said...

Tq dik Ana sayang =)

nana kimie said...

W'salam...tq so much dear ^^

nana kimie said...

Thank you! :)

fadhil eda said...

salam,eda nak minta detail semla boleh, dah terdelete..
eda nak post hadiah minggu ni