Thursday, September 4, 2014

CPUV ke-35 & 36 2014 Macau Tourism & Xperia Z2

assalamualaikum semua...

  salam 9 zulkaedah 1435H! update sekejap cpuv yang diterima. satu da credited satu lg masih on going. terima kasih pihak Nuffnang! even blog lama tak berupdate tetap bagi saya cpuv. terima kasih Macau Tourism & Xperia Z2!

tak lupa semua pengunjung blog & kawan2 yang sudi tinggalkan jejak/komen disini. terima kasih sangat2! Maaf ye tak sempat lagi nak balas kunjungan. Kawan2 if ada nak cari jubah plain, dress murah, baju kurung moden, baju kurung pesak, dress plus size, jubah denim, jubah nursing atau jubah raya haji nanti boleh jenguk2 page Namie Eshoppe ye!
 



dan banyak lagi!! dress cantik2. baju cantik2 :)

............................

Namie Beauty

10 comments:

Nurzakiah Hanum said...

semua cantik

Siti Rohaida Yusof said...

cantik la jubah dress yang atas tu

nana kimie said...

Iya sis......semuaaa cantik ^^

nana kimie said...

:)

Ismi Ana said...

Tahniah dapat cpuv! Akak..cantiknye dress dia. Melting jap! Auww..

nana kimie said...

Alhamdulillah....tq dear! =) haa..cantik2 kan Ana^^ meh beli meh...harga special akak bagi untuk Ana =)

TiranaAduka said...

salam nanakimie..
Tahniah dari TiranaAduka ....
ermmmmmmmmmmmleh la kongsikan tips-tips bagaimana nanakimie leh dapat kempen dari nuff tu.....kalau tak keberatan..

Tak ramai yang dapat...Tahniah sekali lagi ...

Syukur........

nana kimie said...

@TiranaAduka w'salam...alhamdulillah..terima kasih... nana ada share di entry sebelum ni.semoga membantu :)

http://nanakimie.blogspot.com/2014/03/cpuv-ke-7-2014-sedikit-perkongsian-tips.html

boleh tanya nana kalau ada apa2 soalan..insyaAllah moga ada rezeki Tirana Aduka & kawan2 yang lain terima cpuv juga nanti.

tapi tips2 tu dulu je nana buat...sekarang ni da lama tak update survey, da lama tak hantar tiket,update blog pun sangat2 jarang,apatah lagi blogwalking blog kawan2..tapi tula alhamdulillah pihak Nuffnang masih baik hati bagi blog ni cpuv..nana rasa ada kaitan dengan pageview jugak. teknik seo semua tu....sebabnya even kita tak update maybe ada satu dua entry kita yang menjadi top search engine di GOOGLE...dari situ pageview kita meningkat. dan Nuffnang ambil kira. aduhai panjang berjela pula^^ apapun ini cuma pandangan nana sahaja...semoga sedikit sebanyak membantu ya..

Cik Itah@RRP said...

salam. cantik semuanya! btw tahniahh

nana kimie said...

W'salam...alhamdulillah..terima kasih Cik itah =)