Wednesday, October 29, 2014

Kat mana nak cari alatan home gym yang murah?

assalamualaikum semua...

entry yang da lama terperam dalam draft. bulan Jun haritu lagi beli. tolong order dan beli online untuk abang saya. Multipurpose Workout Bench dan Dumbbell. servis memang terbukti cepat! sehari barang da sampai depan pintu rumah.

saya pilih Gdex sebab cas postage FREE :) kalau Poslaju untuk berat 15kg (workout bench) cas pos RM100. 18kg (dumbbell) RM500. so baik kita ambil yang FREE postage kan. btw tahu pasal alatan home gym ni dari blog Fatin Liyana. tak dapat nak share link entrynya sebab kakpaten da remove certain entry dalam blog.

http://cdn.nile.com.my/images/10086/iugw81.jpg


si7249 High Quality Multipurpose Workout Bench/ Gym Chair [ Fully-installed ]
 RM199.00

http://cdn.nile.com.my/images/6793/f.jpg 
 SIHL9712 Quality 15kg Cover Plating Dumbbell (1 pair) with Box
 RM155.00

 jom tengok demo untuk guna dua alat ni di bawah. credit gambar to Nile.com.my. cik abam Kimie pon beli jugak workout bench ni.sama2 nak berworkout dirumah :)
 




ok kat mana nak cari alatan home gym yang murah-murah ni? semestinya di Nile.com.my :) alatan yoga, workout accesories, swimming semua ada di Nile.com.my. mudah bukan? klik2 dihujung jari, alat gym sampai. jimat duit tak perlu pergi gym. tiap2 hari workout kat rumah je ^^




.............................................................................


 yoga ball ni pun menarik! ada yang tengah mencari? cepat terjah Nile.com.my sekarang!
Namie Beauty

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bagus menjaga kesihatan

Asha Lya said...

Slalu gak jenguk2 kat Nile.com ni

Gee Lion said...

wooo.. bestnya! dapat senam sendiri kat umah, takyah nak pegi gym. bilalah dapat merasa beli ni.. huhu..

Lieya Von Jay said...

bola tu mcm berkenan ja nak beli :)

nana kimie said...

Hihi...nana je pemalaih nak exercise ^^