Sunday, October 12, 2014

Selamat Hari Lahir Mak! :: CPUV ke 43-50 2014

assalamualaikum semua...


salam Ahad! semalam genap umur Mak saya 55 tahun^^ selamat hari lahir Mak! semoga Mak dipanjangkan umur, diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki selalu, dilimpahi rahmat dan kasih sayangNya & dipermudahkan segala urusan....aamiiin...

Terima Kasih atas segalanyaaaa Mak!:')
 
......................................................

sempat jugak tengok acc Nuffnang tadi . ada cpuv baru dari Zurich Insurance..memang meriah sungguh tengok kawan2 update cpuv Nuffnang

apapun terima kasih pihak2 pengiklan dibawah atas kesudian kalian tempek iklan di blog picisan ini~
Proton PCC
RHB
Kasi App Campaign
SME Micro Finance
Sime Darby LGPA 2014 (PC)
Zurich Insurance

terima kasih pihak Nuffnang & juga semua pengunjung blog NK!!

...............................................
::: Proton PCC :::

 
ada yang tengah survey2 nak beli kereta..jom survey kereta Proton Iriz :) 7 pilihan warna yang cukup menarik! berminat? klik link ini untuk lebih details ya

..............................................................
::: RHB :::

Nak menang hadiah lumayan RM100K! join contest diatas sekarang^^ tarikh tutup 30 November 2014

...............................................................
::: Kasi App Campaign :::

boleh klik link entry blogger Cik Epal untuk details ya :)

..................................................................
::: SME Micro Finance :::
belum sempat tengok lagi iklan mengenai apa. boleh klik2 bila ianya muncul

...................................................................
::: Sime Darby LGPA 2014 (PC) :::
boleh klik2 juga ya untuk lebih details
 
..................................................................
::: Zurich Insurance Contest :::
yang ni pun sama...xpernah tengok lagi iklannya...



Namie Beauty

13 comments:

Asha Lya said...

Muda lgi mak Nana..tahniah byk tu ongoing

Gee Lion said...

happy birthday to ibu cik nana..
jaga mak baik2 ye cik nana.. (:

Noor Fatin Othman said...

hai awak. saya tag awak ni ;D

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html?showComment=1413112755971#c5894283873056755826

Tihara said...

selamat hari lahir buat mak nana
moga diberkati Allah :)

Ismi Ana said...

Selamat hari lahir to mak kak nana. ^_^
Tua 3 tahun dari mak ana. Hehe.

Lieya Von Jay said...

happy belated birthday kepda mak nana :) dan tahniah sebab dpat byk cpuv.. berderet tu

nana kimie said...

@Asha Lya alhamdulillah...terima kasih sis lya :)

nana kimie said...

@Gee Lion terima kasih bagi pihak sis gee ^^ insyaAllah..... :)

nana kimie said...

@Noor Fatin Othman hai dear....tq ^^

nana kimie said...

@Tihara aamiiin....terima kasih kak tab :) hihi..ingat lagi nana glamour akak ^^

nana kimie said...

@Ismi Ana tq so much sayang! ooo yeke.....xjauh beza la tu mak kita kan ^^

nana kimie said...

@Lieya Von Jay terima kasih akak! alhamdulillah...tahniah untuk akak jugak :)

Noor Fatin Othman said...

uisy belum puan la nana.. heheheh kalau dah nak puan nanti kita jemput ye :P