Friday, October 17, 2014

WhoHAA!! Daftar percuma! ::: CPUV ke-51 & 52 2014

assalamualaikum semua...

salam Jumaat 22 Zulhijah 1435! WhoHAA!! Daftar percuma :)
 
jom pakat ramai2 daftar. memang tak rugi pun kalau daftar! sebab apa???
tak perlu modal/duit untuk DAFTAR
sangat mudah ( hanya perlu DAFTAR & JAWAB SURVEY)
soalan SURVEY pun sangat2 senang
setiap kali jawab SURVEY dapat free points (mudah bukan?)
bila dah cukup points boleh REDEEM free gifts
haa..tak percaya? meh klik sini


>>>>> FREE SIGN UP AS A MEMBER NOW! <<<<<

.........................................................................................................

alhamdulillah...pagi ni cek acc Nuffnang ada dua CPUV baru dari Musee Platinum Tokyo..belum berkesempatan lagi tengok iklan ni. kalau kawan2 ada nampak jemput klik2 ya :)


terima kasih Nuffnang! Musee Platinum & semua!!

Namie Beauty

5 comments:

Asha Lya said...

Whohaa tu lya pernah tebus sekali memg btl

sha dhira said...

Shad penah tebus power bank 1, top-up dah dua kali.. hehe.. torbaik, sapa xdaftar mmg rugi..
btw, tahniah, banyak cpuv tgh ongoing tu.. :D

Tihara said...

akak ada jugak join survey2 ni, last2 tak terjawab soalan survey..acaner heheh
banyaknya cpuv nana
alhamdulillah :)

Ezy Loy said...

whoaa tu dh ade point seribu lbh dh..
nk kumpol lg..
biar byk2.. hihi

adianiez AIDA said...

tahniah!!! beratur cpuv :)